Florin Piersic ne va distra de Crăciun din Dubai. Bradul se va împodobi la soare

Florin Piersic ne va distra de Crăciun din Dubai. Bradul se va împodobi la soare
Pe Dan Negru și Florin Piersic îi leagă o mare prietenie, de foarte mulți ani. Mai mult, aceștia colaborează și pentru emisiuni sau evenimente. La fel se va întâmpla și în perioada următoare.

Bradul se va împodobi la soare, iar Florin Piersic ne va distra de Crăciun în Dubai. Pe lângă tradiția revelioanelor maraton pe care le face de mai mult de două decenii, Dan Negru mai are o emisiune de suflet. De câțiva ani, cunoscutul prezentator face Crăciunul cu Florin Piersic. Anul acesta, „Regele audiențelor” pregătește un eveniment cu totul special.

Dan Negru îl ia pe octogenarul Florin Piersic cu avionul și zboară într-o destinație plină de soare. Cei doi vor călători tocmai în Dubai. Dar nu merg în vacanță, ci la muncă. Ei doi vor filma, aproape o săptămână, o emisiune specială. „Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a spus Dan Negru.

O sumă colosală e pusă în joc

Dan Negru va cheltui 6.400 de euro pe zi pentru a filma, împreună cu Florin Piersic, emisiunea de Crăciun. Aceasta va fi difuzată în seara de Ajun. Cei doi vor filma într-o locație specială. Vor avea brad împodobit, un Moș Crăciun și, evident, mult soare. Cunoscutul actor în vârstă de 85 de ani va apărea în  pantaloni scurți, povestind din evenimentele interesante și amuzante care i-au marcat viața.

Actorul are multe de spus, toate în premieră. El va povesti despre întâlnirea cu Pablo Picasso, dar și despre vizitele în Africa de Sud. În plus, marele actor va prezenta fotografii rare, necunoscute publicului, pe care le păstrează în albumele sale adunate de-o viață.

Dan Negru și Florin Piersic vor mai avea parte de o provocare. Una care, cum arătam,  costă 6.400 de euro pe zi. Este vorba de echipa de cameramani care va imortaliza emisiunea. Aceasta e formată din cameramani din Emirate. Costul însă, e menit să asigure și locația specială a evenimentului. Se așteaptă ca această emisiune să ofere postului TV o audiență de zile mari. Dan Negru, supranumit „Regele audiențelor” are anul acesta un rival chiar din trust, la audiență. Antena 1 a preluat seria de mare audiență „Singur acasă”, care era oferită, în mod tradițional, de Pro TV. Filmele din această serie vor fi difuzate în luna decembrie, înainte de Crăciun, sâmbăta, de la ora 20:00. Zilele de difuzare sunt:  4, 11 şi 18 decembrie, de la ora 20:00.