Fata Loredanei la 23 de ani. Seamană leit cu maică-sa în tinerețe

Fata Loredanei la 23 de ani. Seamană leit cu maică-sa în tinerețe
Loredana Groza pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta nu încetează să uimească cât de bine arată la vârsta ei. Dar să o vedeți pe fiica ei. E ruptă din soare.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani și seamănă leit cu maică-sa în tinerețe. Ca și în anii trecuți, Elena Bocea a fost surprinsă de mama ei cu un mesaj emoționant. Mândră de fata ei, Loredana a dezvăluit imagini mai vechi. Oricine poate să vadă că fiica seamană leit cu maică-sa în tinerețe.

Mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Celebra cântăreață își aniversează fiica, Elena Boncea, care a împlinit 23 de ani.  Cu această ocazie, i-a transmis tinerei un mesaj special de iubire, în văzul fanilor. Loredana a postat în această dimineață pe Facebook și pe Instagram două imagini alături de fiica Elena. Amândouă poartă rochii de plajă.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Happy Birthday, my baby! Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată, dar și pentru ajutorul de zi de zi pentru a deveni o mamă mai bună. Toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a scris Loredana Groza astăzi pe rețelele de socializare.

Elena Boncea seamană leit cu maică-sa în tinerețe

Despre Elena Boncea nu se știu prea multe. Este o  fată discretă. Singurele informații despre tânără apar în postările mamei, pe rețelele sociale. Loredana Groza și fiica sa Elena seamănă leit, iar asta se poate observa în oricare din fotografiile arătate. „Orice mamă se mândrește cu puiul ei…dar pe bune cum aș putea să nu fiu”, a scris în trecut Loredana Groza pe conturile ei de socializare.

Mai mult, artista a dezvăluit într-un interviu pentru revista VIVA! Că are o relație foarte apropiată cu fiica sa. „Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, a declarat cântăreața.

„E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin. Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă. Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă”, a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Instagram

Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume

Recomandarile noastre