Cine e mai frumoasă, mama sau fiica? Imagini inedite cu fiica Loredanei Groza. Exclusiv

Cine e mai frumoasă, mama sau fiica? Imagini inedite cu fiica Loredanei Groza. Exclusiv
Mama e mai mult decât celebră. E cel mai longeviv artist din România: a făcut televiziune, a jucat în filme, susține concerte de zeci de ani și este, în continuare, o prezență fresh. Se reinventează permanent și pare fără vârstă. Fiica ei e mare deja, și a moștenit genele frumuseții. Dacă nu știi cine e, ai zice că e sora mai mică a Loredanei. Voi ce părere aveți?

Fiica Loredanei Groza a împlinit, ieri, 22 de ani. ”Happy Bday Elena! You are the sunshine of my life! Mommy loves you!” (”La mulți ani Elena! Ești soarele vieții mele! Mama te iubește”, a scris Loredana Groza pe o rețea de socializare pe care prezintă, în premieră, noi imagini alături de fiica sa. Par surori, frumoase foc, ambele. ”Puiul meu sunt 22 de ani astăzi de când m-ai facut Mamă!

Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvantare divină! Îți doresc să fii sănătoasa și fericită și să-ți trăiești visele!”, a mai scris vedeta într-o postare în care difuzează cântecul pe care l-a compus după ce a născut.

Despre Elena Boncea nu se știu prea multe. Este o  fată discretă. Singurele informații despre tânără apar în postările mamei, pe rețelele sociale.


Ce face Andreea Bălan cu fetițele sale. Exclusiv

Influencer și star YouTube, moarte misterioasă. Era gravidă


Din postările mamei  s-a aflat că Elena și-a serbat majoratul printr-o petrecere organizată într-o locație cu piscină din apropiere de București.

Anul trecut a fost ridicat parțial voalul discreției, atunci când s-a aflat că fiica Loredanei Groza ar avea o relație cu cu un artist, Jean Gavril, celebrul cântăreț care cântă piesa „Oh, Ramona!”  Tot de atunci se știe că Elena i-a și compus câteva versuri iubitului său, în care își arată fericirea pe care i-o oferă și aprecierea pentru el.

Loredana Groza și fiica sa Elena, care uneori i-a fost „tour manager” la concerte, seamănă leit, iar asta se poate observa în oricare din fotografiile arătate. „Orice mamă se mândrește cu puiul ei…dar pe bune cum aș putea să nu fiu”, a scris noua jurată de la Next Star într-una din postările primăverii.

Elena are exact același zâmbet ca Loredana, iar relația lor este una extrem de frumoasă. Prietenii apropiați sunt de părere că frumusețea este o moștenire de familie. Și mama cântăreței a îmbrătrânit frumos, cu trăsături frumoase vizibile pe chipul ei.

Sursa foto: Instagram / Loredana Groza

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp