După ce relația cu noul ei iubit, Tiberiu Argint, 36 de ani, a devenit publică, Andreea Bălan își ține la curent fanii cu activitățile ei de mămică implicată și iubitoare. Story-urile pe care le postează pe social-media sunt ocupate zilele acestea de cele două fetițe ale vedetei, Ela și Clara, niște drăgălășenii în adevăratul sens al cuvântului.

Într-una din postări cele două se joacă ”de-a bebelușul”, în leagănul din curtea casei, dar altele sunt cu adevărat savuroase, cele din cadă. În baia plină de spumă, micuțele se joacă cu jucăriile înainte de culcare și povestesc cum va fi când vom călători printre stele. Mama interacționează și cere lămuriri, iar replicile sunt adorabile. Totul e foarte serios. După băița de seară urmează povestea de dinainte culcare, pe care Andreea Bălan le-o citește fetițelor în fiecare seară.

Păreri contradictorii despre noul iubit al Andreei

Informația că Andreea Bălan are un nou iubit la câteva luni după ce s-a despărțit de fostul soț, actorul George Burcea, a făcut înconjurul presei.

Ea a fost surprinsă alături de Tiberiu Argint, în Vama Veche de curând. Arhitect ca formare, acesta este director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane și are o soră în televiziunea națională.

Anumite voci din anturajul vedetei susțin însă că totul ar fi doar o regie, și că Andreea Bălan continuă să sufere după fostul ei soț de care s-a despărțit deloc în cele mai bune condiții, având în vedere umilințele pe care l-a îndurat în ultimele luni ale relației.


Andra, momentul adevărului. Ce ascundea în toți acești ani. Exclusiv

Sâni cresc mai mari cu mărar! Trucuri naturiste


Teoria iubitului de formă ar putea fi alimentată de faptul că prietena ei și fosta parteneră de trupă, Andreea Antonescu, care s-a afișat și ea alături de un nou iubit în același context la Vama Veche, ar fi declarat public că nu are nicio  relație cu el, tânărul fiind doar un prieten cu care împarte aceleași pasiuni. Sursele R&V spun că nu este așa, ci că fetele Andre, Bălan și Antonescu, sunt mult mai apropiate de noii prieteni, Tiberiu și Dragoș, care sunt prieteni de ani buni.

Mamă grijulie

Alți prieteni ai Andreei Bălan susțin însă că vedeta le-a făcut cunoștință fetițelor ei cu Tiberiu Argint. Tot ea declara și că: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire.
Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”.

Sursa foto: Instagram / Andreea Bălan

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp