E unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și un bărbat extrem de hotărât. Florin Ristei a spus tot adevărul despre relația cu Naomi Hedman.

Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume

La puțin timp de când și-a adus iubita în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Florin Ristei a dat totul din casă. Invitat în podcastul HappyFishTV, artistul a spus că s-a logodit cu frumoasa mulatră. Și nu recent, ci în decembrie anul trecut, însă nu a vrut să facă nimic public despre cererea în căsătorie.

E adevărat că fanii acestuia au constatat că Naomi poartă mai nou un inel superb, însă nici unul nu a recunoscut nimic. Au preferat să fie cât mai discreți cu viața personală.  “M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a mărturisit Florin Ristei, în cadrul podcastului.

La început a fost atras de frumusețea mulatrei

La Antena 1, Florin a vorbit în schimb despre faptul că la început a fost atras de frumusețea lui Naomi, dar ulterior a înțeles că e ceea ce caută. Cât privește prima întâlnire, aceasta a fost într-un loc al îndrăgostiților. “Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald”, a declarat Florin Ristei.

„Să vezi cum e lumea când ai o femeie de culoare”

Pe de altă parte, Florin este puțin mâhnit pentru că lumea îl judecă pentru faptul că stă lângă o femeie de culoare. “Să vezi cum e lumea când ai lângă tine o femeie de culoare. Toate comentariile de la toate gospodinele cu batic în cap, care nu înțeleg umanitatea. E un om cu care pot să vorbesc.

Nu vreau să fiu țăran să spun că nu am găsit o fată în România cu care nu am putut vorbi așa cum o fac cu ea. E un om mișto… cultura asta a oamenilor de culoare mă omoară. Ei sunt pe veselie, pe muzică, tatăl ei e percuționist”, a mai spus artistul. Cât privește nunta, cei doi încă nu au hotărât o dată, însă au adus în discuție despre cine le va cânta la marele eveniment.

“Ea o iubește pe Loredana. Și am zis ca Lori să cânte în deschidere la Bruno. Bruno Mars, adică. În câțiva ani mă împrietenesc cu el și poate îl iau pe camaraderie”, a glumit Ristei.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp