Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume

Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume
Florin Ristei a dat bomba. Pur și simplu i-a lăsat fără cuvinte pe toți fanii săi, dar și pe mulți prieteni care nu au știut absolut nimic.

E unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dar și un bărbat extrem de hotărât. Florin Ristei a spus tot adevărul despre relația cu Naomi Hedman.

Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume

La puțin timp de când și-a adus iubita în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Florin Ristei a dat totul din casă. Invitat în podcastul HappyFishTV, artistul a spus că s-a logodit cu frumoasa mulatră. Și nu recent, ci în decembrie anul trecut, însă nu a vrut să facă nimic public despre cererea în căsătorie.

E adevărat că fanii acestuia au constatat că Naomi poartă mai nou un inel superb, însă nici unul nu a recunoscut nimic. Au preferat să fie cât mai discreți cu viața personală.  “M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a mărturisit Florin Ristei, în cadrul podcastului.

La început a fost atras de frumusețea mulatrei

La Antena 1, Florin a vorbit în schimb despre faptul că la început a fost atras de frumusețea lui Naomi, dar ulterior a înțeles că e ceea ce caută. Cât privește prima întâlnire, aceasta a fost într-un loc al îndrăgostiților. “Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald”, a declarat Florin Ristei.

„Să vezi cum e lumea când ai o femeie de culoare”

Pe de altă parte, Florin este puțin mâhnit pentru că lumea îl judecă pentru faptul că stă lângă o femeie de culoare. “Să vezi cum e lumea când ai lângă tine o femeie de culoare. Toate comentariile de la toate gospodinele cu batic în cap, care nu înțeleg umanitatea. E un om cu care pot să vorbesc.

Nu vreau să fiu țăran să spun că nu am găsit o fată în România cu care nu am putut vorbi așa cum o fac cu ea. E un om mișto… cultura asta a oamenilor de culoare mă omoară. Ei sunt pe veselie, pe muzică, tatăl ei e percuționist”, a mai spus artistul. Cât privește nunta, cei doi încă nu au hotărât o dată, însă au adus în discuție despre cine le va cânta la marele eveniment.

“Ea o iubește pe Loredana. Și am zis ca Lori să cânte în deschidere la Bruno. Bruno Mars, adică. În câțiva ani mă împrietenesc cu el și poate îl iau pe camaraderie”, a glumit Ristei.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre