Florin Ristei și Naomi Hedman, un cuplu care se distrează de minune împreună. Se „iau” cu acte?

Florin Ristei și Naomi Hedman, un cuplu care se distrează de minune împreună. Se „iau” cu acte?
Florin Ristei a dat-o uitării pe „colega Dana”, cu care „se plimba” atunci când era un puștan. Artistul este îndrăgostit până peste cap de Naomi Hedman. Cei doi se înțeleg de minune și se completează perfect.

Florin Ristei nu și-a afișat în public viața amoroasă până acum nu mult timp. Naomi Hedman i-a picat cu tronc. Englezoaica care a făcut furori atunci când a apărut pe scena X Factor este frumoasă și extrem de talentată. Ei formează un cuplu care radiază energie pozitivă.

Florin Ristei și Naomi Hedman transmit energie pozitivă prin postările din social media

Florin Ristei și-a afișat actuala relație public și nu se sfiește să își arate afecțiunea. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap, după cum putem observa pe conturile lor de social media. În cele mai recente postări ei au dansat și au cântat, transmițând energia pozitivă dincolo de ecranul celor care îi urmăreau.

În ultima vreme, cei doi au petrecut împreună niște momente magice. Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu care radiază energie pozitivă. Amândoi strălucesc în fotografiile pe care le postează pe Instagram.

Când vor merge Florin Ristei și Naomi Hedman la altar

În mediul online au apărut de curând mai multe zvonuri potrivit cărora Florin Ristei și Naomi Hedman vor să își ducă relția la nivelul următor. După ce frumoasa cântăreață a fost văzută cu un inel pe deget, discuțiile s-au aprins rapid pe rețelele sociale. Cei doi nu au confirmat zvonurile și nu au discutat despre acest subiect.

Florin Ristei a devenit celebru la vârsta de 13 ani și după 20 de ani lumea încă își amintește de „Dana”, piesa cu care a debutat! Melodia a fost imediat îndrăgită, mai ales că o cânta un puștan simpatic. Acum el este coprezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.