Regina Elisabeta, ipostaze de colecție la piscină. Ce costum de baie a ales. FOTO

Regina Elisabeta, ipostaze de colecție la piscină. Ce costum de baie a ales. FOTO
De curând, regina Elisabeta a făcut publice câteva imagini rare, cu ea la piscină. Suverana și-a reluat îndatoririle regale și pare mai hotărâtă ca oricând să își facă treaba exemplar.

Întreaga lume s-a obișnuit cu regina Elisabeta și aparițiille sale impecabile. Compleurile într-o singură culoare, accesorizate atent, pe care regina le alege, fac mereu deliciul privitorilor și sunt deja un semn caracteristic al suveranei. Puțini și-o mai pot imagina pe regina  în vârstă de 95 de ani în ipostaze tinerești, chiar adolescentine. Și totuși, a fost o vreme când suverana era o simplă puștoaică ce se bucura de viața simplă. 

Într-un apel video recent, monarhul, în vârstă de 95 de ani, și-a amintit cu mândrie de premiul special pe care l-a primit în adolescență de la Royal Life Saving Society, principalul furnizor din Marea Britanie de educație pentru siguranța apei și prevenirea înecării. Cu această ocazie, a împărtășit și câteva imagini rare cu ea, chiar la piscină. 

Regina Elisabeta, ipostaze de colecție la piscină. Avea 14 ani 

Regina Elisabeta piscină

În vârstă de 14 ani, în 1941, prințesa Elisabeta de atunci a câștigat premiul pentru respirație la categoria juniori, după ce a terminat antrenamentul la un club din Londra, unde ea și sora ei, prințesa Margaret, au luat lecții de înot. În timpul discuției sale virtuale din 6 mai cu Royal Life Saving Society, regina a aflat, de asemenea, că a fost prima adolescentă care a primit premiul în urmă cu 80 de ani. 

De asemenea, în imaginile împărtășite pe contul oficial, se poate observa că suverana avea insigna cusută pe costumul de baie întreg, pe care îl alesese pentru ocazie. „Nu mi-am dat seama că sunt prima. Doar că am făcut-o și a trebuit să muncesc foarte mult pentru asta! A fost o mare realizare și am fost foarte mândră să port insigna pe partea din față a costumului meu de înot. A fost ceva măreț, am crezut în asta”, a mărturisit regina Elisabeta, zâmbind. 

Întâlnirea virtuală a Reginei cu Societatea Regală de Salvare a Vieții are loc în momentul în care Organizația Națiunilor Unite a adoptat o rezoluție istorică privind prevenirea înecării, reprezentând recunoașterea formală a înecului ca fiind una dintre cele mai mari cauze ale morții ce ar putea fi prevenite în lume astăzi. Rezoluția – condusă de Bangladesh și Irlanda – stabilește acțiuni specifice pe care fiecare țară trebuie să le întreprindă pentru a preveni înecul și introduce anual o zi mondială de prevenire a înecării, ce va fi marcată pentru prima dată în acest an pe 25 iulie.

Foto: Instagram

Ultimele noutăți în divorțul lui Bill Gates. Melinda și-a consultat avocații încă din 2019, iar motivul e incredibil

Recomandarile noastre