Gigi Hadid povestește despre cum a devenit mamă. A născut acasă, în piscina gonflabilă!

Gigi Hadid povestește despre cum a devenit mamă. A născut acasă, în piscina gonflabilă!
Gigi Hadid a vorbit despre momentul în care a venit pe lume fiica ei. Supermodelul a dezvăluit că a născut acasă, fără epidurală.

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți pentru prima dată în septembrie anul trecut. Supermodelul a născut acasă, ferma familiei sale din Pennsylvania.

Gigi Hadid a fost în travaliu timp de 14 ore

Vorbind despre travaliul ei pentru prima dată, Gigi a povestit că a durat 14 ore. De asemenea, frumoasa blondă a mărturisit că a născut fără o epidurală. Ea s-a descris ca o „femeie animală”.

„A trebuit să trag tare. A fost cu siguranță un punct în care m-am întrebat cum ar fi fost cu o epidurală, cum ar fi fost diferit. Moașa mea mi-a zis ceva de genul: O faci. Nimeni nu te poate ajuta acum. Oricum ai trecut de epidurală, așa că ai fi împins exact în același mod într-un pat de spital”, a povestit Gigi Hadid.

Gigi plănuise inițial să nască într-un spital din New York. Dar atunci când restricțiile COVID-19 au impus o limită a numărului de persoane din suita de naștere, modelul a decis să rămână acasă. Acolo, partenerul ei Zayn putea fi alături de ea în momentul nașterii, precum și mama sa Yolanda și sora Bella.

Gigi Hadid a născut într-o piscină gonflabilă

Gigi Hadid a născut acasă. A cumpărat o piscină gonflabilă pe care a instalat-o în dormitorul lor înainte de sosirea bebelușului. Descriindu-se ca fiind o „femeie animală” atunci când a împins, Gigi Hadid a glumit spunând că poate atunci părea „nebună” în ochii privitorilor.

„Știu că mama mea, Zayn și Bella au fost mândri de mine. Dar în anumite momente i-am văzut pe fiecare dintre ei îngroziți. După aceea, eu și Z ne-am uitat unul la celălalt și am spus: Putem avea ceva timp înainte să facem asta din nou!”, a glumit ea.

Gigi a spus că a rămas atât de epuizată încât nici nu și-a dat seama că a născut până nu și-a ridicat ochii și l-a văzut pe Zayn ținând-o pe micuță. Pe lângă faptul că a împărtășit povestea ei, a participat, de asemenea, la o ședință foto, la doar zece săptămâni după naștere. Gigi a spus că știa că trupul ei s-a schimbat, dar nu are intenția de a reveni la o „dimensiune 0”.

Horoscop. Previziuni pentru Anul Bivolului de metal