Telenovela Reghecampf-Prodan trece la alt nivel. Apar documente ce pot fi și false. Avocatul Cristian Sîrbu avertizează

Telenovela Reghecampf-Prodan trece la alt nivel. Apar documente ce pot fi și false. Avocatul Cristian Sîrbu avertizează
Avocatul Cristian Sîrbu trage un semnal de alarmă privind documentele în care iubita lui Reghecampf e acuzată de prostituție.

Să fie sau nu reale documentele în care se vorbește despre faptul că femeia care îi va naște un copil lui Laurențiu Reghecampf a practicat cea mai veche meserie din lume?

Telenovela Reghecampf-Prodan trece la alt nivel. Apar documente ce pot fi și false. Avocatul Cristian Sîrbu avertizează

Unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, Cristian Sîrbu a vorbit pentru prima dată despre niște documente false care vorbesc despre faptul că actuala iubită a antrenorului Craiovei ar fi fost prostituată. Acestea au început să devină virale în presă, dar și online. Cine să fie persoana care și-ar dori să o pună la pământ pe mama viitorului copil al antrenorului Craiovei? În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima Tv, avocatul Sîrbu a mărturisit că în acest caz se poate lăsa cu dosare penale și pedepse grave.

„Anamaria e o tipă deșteaptă. Nu cred că zice că l-a difuzat ea”

”Seamănă cu un act oficial. Acum, problema la fals și uz de fals se pune pe veridicitatea documentului respectiv. Vreau sa vă spun că la falsuri, la hârtii, la acte, nu e bine ca cineva să intervină, să scrie, să facă ceva pentru că se dispune o expertiză și imediat se află dacă este adevărată sau nu semnătura. Eu nu știu cine l-a folosit, nici nu știu contextul.

Sfatul meu este, dacă exista un dubiu în privința acestui document, că ar trebui să fie verificat. Dacă nu verifici și se dovedește ca este fals, atunci există o problemă. Legea îi pedepsește pe cei care fac fals și pe cei care uzează de fals. Sfatul meu este să se verifice acest document, în momentul în care faci niște acuzații s-ar putea ca cineva să vină și să spună că este un act fals, mincinos și ai uzat de el știind.

Mai bine să verifici decât să ai apoi tot felul de procese penale. Anamaria e o tipă deșteaptă. Nu cred că zice că l-a difuzat ea. Ea poate spune că așa a primit și că a trimis mai departe”, a mărturisit avocatul.

Anamaria Prodan e de acord cu Cristian Sîrbu

La rândul ei, Anamaria Prodan a afirmat că aceste documente care fac praf imaginea Corinei Caciuc au ajuns la ea tot prin intermediul online-ului. De aceea, s-a hotărât să analizeze aceste acte cu atenție. Nu de altceva, dar nu vrea ca băiatul ei și al lui Reghecampf să intre într-un mediu total nepotrivit pentru el. Mai mult, diva fotbalului românesc susține că a dat la poliție toate e-mail-urile primite.

„Eu am făcut dovada la Poliție cu tot ce am primit de pe mail-ul respectiv”

„Nu am dat nimic, am primit ca toată lumea. Eu am făcut dovada la Poliție cu tot ce am primit de pe mail-ul respectiv. Am să le verific, eu cu avocații mei le vom verifica documentele. Le voi verifica pentru că este vorba de copilul meu, care va sta la tatăl lui. Eu îmi doresc să stea la tatăl lui, dar, dacă e adevărat, el niciodată nu va sta într-un asemenea mediu.

Este de datoria mea să verific mediul în care stă copilul meu.  Astăzi am depus la Poliție toate mail-urile primite și de aici se ocupă avocații mei. Eu i-am deschis încă un dosar soțului meu pentru faptul că și-a permis să spună că sunt hacker și că i-am spart conturile”, a mărturisit sexy impresara.

Sursă foto: wowbizz

Recomandarile noastre