Cele mai ciudate lucruri pe care le-a făcut Reghe pentru amanta Corina. Numele ei și data nașterii…

Cele mai ciudate lucruri pe care le-a făcut Reghe pentru amanta Corina. Numele ei și data nașterii…
După declarațiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut în podcastul lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a luat foc. Și a făcut o serie de noi dezvăluiri.

Anamaria Prodan nu a mai suportat toate jignirile aduse de fostul soț și a luat imediat atitudine. Ce spune impresara e strigător la Cer.

Anamaria Prodan aruncă cu flăcări în Reghe. „A schimbat parolele de la email și a pus data și anul nașterii amantei”

A fost peste puterea Anamariei Prodan să suporte o asemenea umilință pe care a trăit-o când a auzit ce a putut să spună soarele ei în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Diva fotbalului românesc s-a transformat total și a dat totul din casă într-un interviu la Antena Stars.

Blonda susține că la scurt timp după ce a plecat după Corina Caciuc, Reghecampf i-a spus șoferului Anamariei să pună microfoane în casă, pentru a ști fiecare mișcare pe care o face vedeta. Impresara a descoperit acest lucru în momentul în care s-a apucat de curățenie, după ce s-a întors din Dubai.

 

„Un microfon luat de la piață cu 3 milioane de lei vechi”

”Șoferul meu, care astăzi, pus de Reghecampf să îmi pună microfoane în casă, penal, caz penal, eu l-am găsit instantaneu. Dumnezeu mă iubește, eu l-am găsit noaptea, când am venit din Dubai, în prima noapte, acum șapte luni, m-am apucat de nebună să fac curățenie. Când m-am băgat pe sub pat ca să șterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piață cu trei milioane de lei vechi”, a declarat femeia de afaceri.

A spart Anamaria parolele de la email?

Pentru că Reghecampf a acuzat-o că a spart și parolele de la e-mail, Anamaria a lămurit și această problemă. ”Cloud-ul nu se sparge decât dacă lucrezi la ei, la Apple, ceea ce nu știe Reghecampf. Nu știe foarte multe lucruri care i se întâmplă în momentul ăsta. Doarme pe el. Nu știe pe cine are lângă el.

El, când se va trezi, nu va mai exista. Banca nu trimite mail-uri cu statementurile. Noi suntem soț și soție de vreo 16 ani, avem acasă, fiecare, dosare cu facturi”, a afirmat impresara. În plus, ea și-a șocat fanii când a mărturisit că Reghe a schimbat parolele de la email și a pus data și anul nașterii amantei, moment în care ea a rămas pur și simplu fără cuvinte. El a invocat că ea, Corina, le-a pus, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre