Anamaria Prodan l-a exorcizat pe necuratul din partidului „Alianța pentru Patrie”

Anamaria Prodan l-a exorcizat pe necuratul din partidului „Alianța pentru Patrie”
De când s-a înscris în partidul Alianța pentru Patrie, Anamaria Prodan e pusă pe fapte mari și vrea să schimbe multe lucruri în România.

Anamaria Prodan a intrat în politică, dar vrea ca noul loc să fie binecuvântat de Dumnezeu, așa că a luat atitudine.

Anamaria Prodan a alungat necuratul de la sediul partidului „Alianța pentru Patrie”. Vrea să înceapă cu dreptul

Fiica Ionelei Prodan, cu frică de Dumnezeu, a chemat preoții la sediul partidului unde a venit de curând, ca să-i sfințească biroul. Vedeta, alături de colegii săi, au stat într-o parte a camerei, în timp ce sfinții părinți au făcut sfeștanie așa cum scrie la carte. De asemenea, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre cum a reușit să se impună într-o lume a bărbaților.

„Eu mă descurc întotdeauna, eu sunt ca un cameleon. Îmi schimb culoarea, orientarea, poziția, dacă trebuie, când vine vorba de femei. Le și dojenesc, dar le și apăr cu toată puterea mea. (…) Cred că este destinat așa (n.r. să fiu singura femeie între bărbați) se întâmplă.

„Am respectat atât de mult bărbații și am militat întotdeauna pentru femei”

În general, am respectat atât de mult bărbații și am militat întotdeauna pentru femei, pentru că eu consider că un bărbat fără o femeie sau o femeie fără un bărbat nu poate face mare lucru … pentru că noi ne completăm, mama și tata, nu părinte unu și doi.”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

„M-am sfătuit foarte mult cu mama în anii trecuți, când m-a rugat să vin alături de ea, să lupt pentru așezământul cultural”

Pe de altă parte, Anamaria a afirmat că Ionela Prodan a rugat-o de multe ori să lupte pentru tradiții, dar abia acum s-a simțit pregătită. „Femeia trebuie să fie sfântă, trebuie să fie icoana bărbatului, cum și bărbatul trebuie să fie icoana femeii, dar noi dăm viață. M-am concentrat coarte tare în ultimii ani să las o urmă adâncă în viața mea, ca să nu trec prin viață așa ca rața prin apă.

Mi-am planificat viața de când mă știu pe mulți ani. M-am sfătuit foarte mult cu mama în anii trecuți, când m-a rugat să vin alături de ea, să lupt pentru așezământul cultural, pentru originile noastre, pentru tradiții. Am spus că încă nu este cazul. Când eu voi simți că trebuie să fac lucrul ăsta, atunci am să-l fac.

Sunt foarte multe evenimente din viața mea care m-au făcut să fac pasul mai repede, pentru că nimeni niciodată, un bărbat, dacă este bărbat, n-are voie să ridice mâna la o femeie. N-are voie să ridice mâna la mama unui copil care îl are cu ea.”, a mai susținut vedeta.