Anamaria Prodan l-a făcut cu capu`. Reghecampf a realizat că a greșit. Comunicat oficial

Anamaria Prodan l-a făcut cu capu`. Reghecampf a realizat că a greșit. Comunicat oficial
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au scris ultima pagină a mariajului. Sexy impresara a luat o decizie radicală.

Să aibă un plan bine pus la punct Anamaria Prodan legat de divorțul despre care se tot vorbește? Ce vrea să facă nu e prea clar nici din „comunicatul oficial”.

Anamaria Prodan l-a făcut cu capu`. Reghecampf a realizat că a greșit. Comunicat oficial

Cu doar câteva zile în urmă, Laurențiu Reghecampf a închis gura tuturor atunci când a ieșit public și a declarat că a depus personal actele de divorț. Imediat după anunțul antrenorului Craiovei, au apărut și primele fotografii cu el și amanta Corina, dovadă că cei doi și-au asumat relația.

Cu doar puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a făcut prima declarație oficială privind căsnicia cu cel pe care l-a considerat totdeauna soarele ei. Surprinzător pentru toată lumea, Anamaria i-a dat mână liberă lui Reghecampf să-și vadă de viața și iubirea pe care a găsit-o. Mai mult, Anamaria a menționat că ea și copiii vor fi tot timpul alături de el și nu va permite nimănui să-i terfelească numele. Dar a mai spus niște lucruri…interpretabile.

„Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi”

Sexy-impresara a șocat pe toată lumea, menționând că l-a iertat pe bărbatul care i-a pus coarne și are doar cuvinte frumoase la adresa lui. Dar, spune sexy impresara, nimeni nu poate să oblige pe cineva să facă un lucru, pentru că fiecare are creierul său și drumul său în viață.

“A avea o dorință puternică nu înseamnă că îți știi stăpâni gândurile. Sau că le știi sincer direcționa către bine!
Tot ce avem în creierul nostru poate să fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim să realizăm și cum ne imaginăm că putem! Numai în creierul nostru credem că îi ajutăm pe cei ce gravitează pe lângă noi și nu-s suflete puternice!

Noi nu știm ce își doresc aceste suflete și cumplit de rău este faptul că nici aceste suflete habar nu au ce-și doresc! Dreptul nostru este doar să alegem pentru noi! Putem alege să ajutam aceste suflete slabe, însă nu putem să-i obligăm sau să-i trezim din somnul adânc în care cad”, a spus Anamaria.

„Este povestea lui Dumnezeu. Îți dă, dar nu îți poate bagă în traistă!”

Pe de altă parte, Anamaria e convinsă că tot ce s-a întâmplat stă în mâna lui Dumnezeu. “Putem să alegem să îi ajutăm! Însă niciodată nu vom ști ce își doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Îți dă, dar nu îți poate bagă în traistă! Avem liberul arbitru!

Depinde de capacitatea noastră intelectuală ce alegere facem. Când ne zbatem și vrem să ajutăm alt suflet, noi credem în creierul nostru că facem bine! Mi-am antrenat creierul să cred că oamenii de lângă mine sunt buni! De fapt, de multe ori, când ești suflet slab nu ești tu la butoane!

Pentru asta, ca să preiei comanda, trebuie să-ți antrenezi creierul să știe diferența între a-ți dori ceva și cum faci ca să obții ce-ți dorești! Atâta timp cât ești stăpân pe dorinte clare și știi că nu tu trebuie să te zbați ca să primești ce-ți dorești, ești în disciplină cu creierul!”, mai spus fiica Ionelei Prodan.

„Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei”

“Sufletul cu creier trebuie să fie condus de forța binelui! Trebuie să creadă în principiile vieții sau, mai bine spus, să le înțeleagă. Dacă o altă persoana e departe de tine, nu înseamnă că e bine, chiar dacă toți ceilalți și, inclusiv acea persoana, spun că e bine, adică, dacă realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Exteriorul faptelor poate încerca să te convingă că persoana e bine, însă în creierul ei poate să fie exact opusul! Direcția nu este dată de realitatea ce o vede ochiul Și nici de ce încearcă să te convingă ceilalți, realitatea e făcută din ceea ce vrei tu să crezi și se îndreaptă în direcția credinței tale clare!

Asta ne conduce! Creierul meu își aduce aminte doar de cât bine am făcut până acum pentru mine, pentru soțul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, în creier, că am făcut bine tuturor!”, a continuat aceasta.

„Ce nu am obținut până acum vine cu siguranța de acum încolo!”

Anamaria susține că vrea să-și păstreze starea de bine și susține că a învățat să lase trecutul în spate și să se gândească doar la viitor.

„Mi-am antrenat creierul să creadă așa ceva, a reacționat la ce l-am antrenat, l-am învățat să fie “SMART” și să mă ajute să obțin ce îmi doresc!

Creierul nostru este creatorul stării în care ne aflăm acum! Nu îmi las niciodată creierul să-mi ofere stări negative, EU îi spun cum vreau să mă simt și îmi aduc aminte că am făcut numai bine până acum! Îmi aduc aminte ce mi-a făcut numai bine și îmi păstrez starea asta!

Ce nu am obținut până acum vine cu siguranța de acum încolo! Trebuie să ne învățam creierul cu siguranța binelui, să ne aducem aminte cât bine am primit până acum! Starea de bine nu ne-o dă cealaltă persoană, noi am învățat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, să ne “up datăm “ și să creăm mai mult bine în gând!

Eu sunt inundată în creier de bine, de fericire, de frumusețea familiei mele. Creierul meu a învățat să dea drumul la trecu. Căci, dacă dai drumul trecutului, nu înseamnă că binele nu mai vine la tine, îți înveți creierul să dea drumul la răul din care vrei să scapi și să faci loc pentru binele care instant distruge răul!, spune blonda.

„Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti!”

„Am sa invit pe cei care m-au supărat la mine, sa bem o cafea, sa-i fac sa înțeleagă ca viața este scurta si merita trăită decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie îți fac creierul sa știe sa aleagă binele, dorința noastra nu trebuie sa fie aleasa din trecut, noul bine e ceea ce tu dorești! Trecutul negativ din creier nu poate genera gânduri bune, numai momentul actual bine stăpânit poate genera gânduri bune si un viitor frumos!

Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga in universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumam si le îndreptam, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici in felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet sa se înalțe!

O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! Noi, familia, ne rugam ca în această viață, acest suflet minunat al lui Laurențiu să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile să involueze și să alunece în lumea obscură”.

„L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf”

„Este foarte greu sa rămâi în vârf dacă te bate vântul si te arunca dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertam și să ne ajutam necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vietii am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau si o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe Laurențiu Reghecampf. Și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, în direct, declinul unei dinastii.

Niciodată nu veți vedea așa ceva la noi pentru că noi ne iubim. Și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim,  nu înjuram, ci respectam alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta  putem noi, familia, sa-i oferim  soarelui nostru, Laurențiu Reghecampf?”, afirmă Anamaria.

„Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

Mai mult, aceasta spune că-l va ajuta și-l va ridica pe Reghe ori de câte ori va avea nevoie.

“O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end“!

Doar sufletele neevoluate gândesc superficial si penibil, aplicând  răutate in tot ceea ce întreprid, dar nu îi judec pentru că toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul soțului meu oricine!

Dimpotrivă, noi familia o s-l susținem și mai tare si îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, sa-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit uragan de pe pământ numit Prodan.

Soțul meu va ține capul sus în fața tuturor și coloana vertebrală perfect dreaptă. În viață este vorba despre alegeri însă. Alegeri pe care orice suflet evoluat trebuie să și le ia singur. Alegeți mereu să fiți Proștii dintre Deștepți, niciodată Deștepții dintre Proști!

Cu stimă și respect, aceeași unică familie Reghecampf/Prodan, care este un exemplu de iubire și respect absolut“, a spus Anamaria Prodan în „comunicatul oficial” trimis pentru Fanatik.

Sursă foto: instagram