Anamaria Prodan nu e impresionată de postările lui Laurențiu: „Dl. Reghecampf induce în eroare opinia publică”

Anamaria Prodan nu e impresionată de postările lui Laurențiu: „Dl. Reghecampf induce în eroare opinia publică”
Zilele trecute Laurențiu Reghecampf a trimis un comunicat de presă în care spune varianta lui de poveste în divorțul de Anamaria Prodan. Se pare însă că lucrurile nu sunt chiar corecte, după cum afirmă impresara.

Anamaria Prodan nu e impresionată de postările lui Laurențiu. „Dl. Reghecampf induce în eroare opinia publică”. Pe scurt, Reghe susține că nu mai vrea să se vorbească despre el în presă. Tehnicianul Universității Craiova spune că prioritatea lui sunt copiii lui, dar și că a fost intentată acțiunea de divorț și de partaj în august. Iar aici s-a simțit dator să facă precizări.

„Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat nici un bun din componența acesteia. Nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022). Apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale”, a transmis Reghecampf.

Anamaria Prodan are multe de spus despre divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut, marți, la o zi distanță de intervenția viitorului ei fost soț, comentarii ample. Ea îl acuză pe tatăl fiului ei că induce lumea în eroare.

„Domnia sa a introdus acțiune doar de divorț, însă fără partaj. Probabil f speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preș. Viața privată presupune evitarea aparițiilor în evenimente mondene, sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericire unde doar domnul Reghecampf mima se pare această fericire de mulți ani și “ îndura” prezența familiei pt a-și pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă!”, a transmis Anamaria Prodan.

Plângeri penale în legătură cu fotografiile intime apărute în public

Ea arată că astăzi, marți, 14 decembrie, a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, „urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei PRODAN Reghecampf, și cine a furat și promovat în presă poze intime cu subsemnata”, a anunțat Anamaria Prodan.

„După cum am spus, domnul Reghecampf mimează foarte prost buna credință, dar n-o respectă, în condițiile în care nu se mai preocupă de soarta copiilor săi de multă vreme, speriat fiind de apriga “corecție“ din partea amantei, lucru pe care preferam să nu-l credem și să-l luam doar la nivel de zvon. Faptul că domnul Reghecampf trimite notificari presei să nu-i pronunțe numele este o mare prostie, întrucât nimeni nu poate cenzura așa ceva!

Ar trebui să fie preocupat mai mult de cum să-și recâștige dragostea copiilor și respectul opiniei publice decât să trimită notificari de amenințare, sau să dea telefoane de amenințare din care subsemnata l-a scos cu greu, mediind împăcarea părților implicate. În rest, notificarile domnului Reghecampf oricum nu au suport legal, atâta timp cât nu sunt denigratoare!”, a mai adăugat în postarea sa impresara.

,,Tatăl și familistul” Reghecampf se pozează cu amanta

Anamaria Prodan e supărată că antrenorul de la Universitatea Craiova apare în fotografii alături de noua iubită. Și susține că acest lucru îi afectează pe copii.

„Destrămarea, batjocora și umilința familiei, expunerea prin pictoriale cu amanta au afectat atât imaginea subsemnatei Anamaria Prodan, construită cu muncă și sacrificii în atât de mulți ani, cât și integritatea psiho-fizică a copiilor, în special a celui minor, aspect ce nu pare să-l preocupe pe ,,tatăl și familistul” Reghecampf, ce se arata mai mult preocupat de liniștea personală și liniștea amantei Caciuc, niciodată de ale copiilor”, a mai scris aceasta.

Ea nu se oprește aici. „Tatăl, bărbatul și omul Reghecampf țipă în gura mare că i se pun piedici de către subsemnata, că nu își poate vedea copilul, el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui! Habar nu are! Comportamentul omului expus public Laurențiu Reghecampf este într o cădere deplorabilă. Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătura cu soțul și tatăl Laurențiu Reghecampf (așa cum l-am cunoscut eu și copiii).

Modul în care a acționat prin trădarea familiei l-a făcut să-și arate adevărată față și valoare, lipsite de afecțiune și valori familiale! Este clar că valoarea de bărbat adevărat i-a fost dată până acum de subsemnata, care a avut grijă și de imaginea publică neștirbită a domnului Laurențiu Reghecampf! Însă, prin înverșunarea împotriva propriei familii, ignorarea și nepăsarea față de propriul copil minor, acesta și a dat aramă pe față , întărind și mai tare zicala românească „din cocoș nu faci găină ……. Gospodină“ 😂”, a mai notat impresara în postarea ei de pe Instagram.

Anamaria Prodan îl pune la punct pe Laurențiu cu proverbe. Îi recomandă și DEX-ul

„De altfel, deși cere tuturor să nu-i discute viața privată, prin trimiterea de notificări penibile și nelegale, domnul Reghecampf promovează personal indecență și oprobiul public (sugerez domnului achiziționarea dicționarului lb română) prin promovarea pictorialelor difuzate în mass-media cu amanta, plimbări cu paparazzi apăruți întâmplator.

În condițiile în care copilul lui suferă datorită faptului că îl ignoră sistematic de luni și luni de zile și pe care l-a mințit ani de zile că „nu există la tati amante sau femei“. Acțiunile domnului Reghecampf (prost sfătuit, în sufletul meu fiind sigură că-s puși toți să-l umilească definitiv și doboare în ochii tuturor) sunt pline de cruzime și denotă iresponsabilitate împinsă la extrem.

Este de neînțeles cum un om poate trimite notificări zilnic către presă, unde cere public să nu i se pronunțe numele, să nu se scrie articole despre persoana domniei sale, în timp ce tot domnia sa trimite către publicații personal rugăminți și fotografii pt a apărea pe prima pagină. După apariția lor domnul Reghecampf trimite de această dată notificări cu mențiunea căci îi va da în judecată pt că și-au permis să le publice”, se mai arată în postarea impresarei.

Reghecampf nu mai poate fi salvat, crede impresara

Cine să-l mai înțeleagă pe domnul Reghecampf care nu a înțeles încă că în întuneric până și umbra ta te părăsește? Aș vrea să înțelegeți că în această poveste urâta nu este vb de suferință, nervi sau supărare, așa cum văd că titrează toate ziarele! În această mizerie unde domnul Reghecampf se zbate și se bate cu pumnul în piept, adevărul trebuie să iasă la suprafața. Căci dacă s-a călcat strâmb, se judecă mereu drept. Sau o altă vb înțeleapta „un picior drept nu se teme de un pantof strâmb”.

Astfel de „oameni“ merită să rămână în „istorie“ pt ceea ce fac ei personal nu pt ceea ce a făcut familia pt ei. Faptul că domnul Reghecampf este păcălit de tot felul de ciudați cărora pe vremuri, alături de familie în trecut nu le cunoștea numele, am descoperit cu stupoare că azi ciudații îi călăuzesc pașii către … nicăieri. Noi un an am încercat să-i explicăm că dacă nu știi încotro mergi, uită-te înapoi, de unde ai venit. Este prea târziu pt domnul Reghecampf pt că în căderea lui amețitoare lumea s-a dat deoparte și el s-a tot dus și dus până nimeni nu l-a mai putut salva”, mai scrie Anamaria Prodan.

Teoria impresarei: Reghecampf, amenințat de amantă

Anamaria Prodan nu se oprește aici. Își varsă năduful în texte lungi, tot așa cum a făcut când îl apăra pe „Soarele ei” și nu credea ce scria presa.

„Acest domn Reghecampf și-a mințit, trădat și batjocorit familia în cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui, transferând fără Rușine sume incredibile amante , prefăcându-se că-și iubește copiii, soția, și prefăcându-se că înțelege și apăra valorile familiei! Domnul Reghecampf și-a dat aramă pe față forțat fiind de amanta pe care o mințea de ceva ani că divorțează, uitând să-și anunțe și familia de intențiile domniei sale.

„Când amenințările și umilințele amantei au devenit cunoscute familiei, domnul Reghecampf s-a apucat de plâns, de scris mesaje de iertare familiei…. Familie care l-a iertat și a luptat ca amanta să nu șantajeze sau să nu distrugă imaginea muncită greu … în tot acest timp domnul Reghecampf „se lupta“ să salveze și capra și varza, făcând chiar și nuntă de cristal cu mulți invitați.

Mimând din nou fericirea absolută, acesta a fugit după câteva zile de acasă cu toate lucrurile care nu îi aparțineau în totalitate. Uitând că acestea au fost achiziționate pe timpul căsătoriei împreuna cu soția Anamaria Prodan. Puțin cam grăbit domnul Reghecampf a uitat că mai există 4 copii care au nevoie de sprijin în viață și de averea pt care am muncit atâția ani”, mai transmite Anamaria Prodan.

„Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim?”

„Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim, un neica nimeni? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la fc Buftea ? 😀 NU. CU SIGURANȚA. Domnul Reghecampf avea treabă multă pe lungile perioade când nu avea contract (fiind dat afară de peste tot), să-și caute prin Dubai validări de bărbăție în alte lumi nedemne lui!

Pt acest lucru domnul Reghecampf trebuie să înțeleagă că a venit vremea să dea socoteală în față familiei, a poliției, a parchetului etc. Pt că ANAMARIA PRODAN, avocat la bază, alături de cei mai sclipitori avocați din țară, au decis să deschidă procedura de partaj, domnul Reghecampf tremură din toate încheieturile căci amanta cu siguranță va arată contul bancar și va ridica din umeri căci tranzacțiile făcute erau … „family support“”, a mai arătat Prodanca.

Anamaria se întreabă dacă amanta lui Laurențiu îi este rudă

„Tocmai pt că am simțul umorului f bine dezvoltat mă gândesc și azi dacă amanta îmi este rudă, dacă îmi este cunoscută mie, altora sau tuturor. Cu siguranța rudă nu îmi este, nici cunoscută, iar din ce am întrebat prietenii… mi au spus că nu avem legătura de rudenie, însă ei au cunoscut o din … oraș. Concluzia serii este și ea plină de umor … e frumos când lumea te cunoaște .. din oraș, dar mai frumos este când lumea te cunoaște de la tv 🤩.

Așadar încercările timide ale domnului Reghecampf sunt ilegale. Oricine îi poate pronunța numele deoarece singur își distruge imaginea, iar Dvs doar observați și notați…. deoarce este meseria Dvs. Final? Pt domnul Reghecampf: vrei nu vrei, bea aghiazmă limbuță de aur, alias Reghecampf””, a mai scris  celebra impresară în lunga sa postare de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram