Anamaria Prodan nu-l poate uita pe Reghe. La un an și jumătate de la despărțire, e tot după el

Anamaria Prodan nu-l poate uita pe Reghe. La un an și jumătate de la despărțire, e tot după el
De un an și jumătate Anamaria Prodan s-a despărțit de Reghe, iar viețile li s-au schimbat. Există și divorț, dar și un copil nou al bărbatului, a cărui mamă abia așteaptă să poată deveni noua doamnă Reghecampf.

Am putea spune că în contextul acesta și Anamaria și-ar vedea de viața ei, mai ales că, așa cum a defilat la un moment dat pe rețelele sociale, a găsit bărbatul ideal în persoana noului iubit care o copleșește cu atenție, cadouri scumpe și iubire. Dar nu e așa

După o relație care a durat aproximativ 15 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat și au decis să meargă pe drumuri separate. Antrenorul care a revenit la Universitatea Craiova și iubita sa, Corina Caciuc, încearcă să se țină departe de presa de scandal, dar nu reușesc, din cauza impresarei. Deși a trecut mult timp de la separarea lor, se pare că Anamaria Prodan nu a depășit momentul și vorbește presei aproape zilnic despre fostul ei soț.

Impresara atacă: „bărbați fără nimic în pantaloni!”

Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Anamaria Prodan a spus din nou cât este ea de puternică în comparație cu fostul ei soț care, până la divorț îi era „soarele”. Practic, impresara nu pierde ocazia să îl facă de ocară pe Reghe, și, în timp ce acesta își vede liniștit de viața sa familială și de carieră, îl denigrează.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost un cuplu fericit vreme de 15 ani. Ei au împreună un fiu

„Eu spun că un bărbat, când intră pe undeva, trebuie să se facă liniște. Când intră cu familia, toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea, se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc… Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți!

Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă… De unde? Că noi cumpărăm bărbaților”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu suportă că a fost înlocuită cu Corina

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf nu pierde nicio ocazie să îi atace pe fostul soț și pe iubita acestuia. „De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine? De ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți, de la A la Z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă? Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni. Asta nu înțeleg ei: dacă ajungi lângă o astfel de femeie, tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas… Ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever.

Impresara n u e deloc fericită că Reghe a înlocuit-o cu o femeie mult mai tânără

Nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă. Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate”, a mai spus impresara în podcastul Ilincăi Vandici.

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru, și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva. De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre