Anamaria Prodan nu se aștepta la asta: i-au luat la puricat hainele! „Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă o altă imagine”

Anamaria Prodan nu se aștepta la asta: i-au luat la puricat hainele! „Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă o altă imagine”
În timp ce unele doamne și domnișoare ar da orice să poarte ținute ca ale ei, sunt stiliști care nu sunt deloc mulțumiți de hainele Anamariei Prodan.

E frumoasă, talentată, așa că își poate permite să-și cumpere orice. Foarte adevărat, doar că unii designeri nu văd ținutele Anamariei Prodan cu ochi buni.

Ținutele Anamariei Prodan luate la puricat de stiliști. „Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine”

Ovidiu Buta și Iulia Albu s-au pus pe verificat ținutele vedetelor. Când a venit rândul Anamariei Prodan, cei doi designeri au afirmat că afacerista nu are ținute ca să-i dea pe spate. Ovidiu Buta a analizat cu ce s-a îmbrăcat blonda la cel mai recent eveniment public, adică un costum cu sacou scurt și pantalon, în dungi.

“Dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută?!”

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine. În cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult. În plus, nu înțeleg chestia asta: dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută?!”, a declarat Ovidiu Buta, la Antena Stars.

Iulia Albu a decretat: nu e o ținută reușită

La fel de dură a fost și Iulia Albu, care s-a legat de bijuteriile sexy impresarei, afirmând că le etalează ostentativ. „Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare. Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane – mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, au fost cuvintele Iuliei.

“Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda”

La puțin timp, a venit și replica Anamariei Prodan. Sinceră, ca de obicei, ea a spus că nu o interesează cum e moda. Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda. Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, s-a destăinuit Anamaria, potrivit SpyNews.

Sursă foto: rtv