Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”

Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”
Iulia Albu și Adelina Pestrițu se înțeleg ca șoarecele cu pisica. Cele două vedete se înțeapă ori de câte ori au ocazia, dar ca acum parcă n-a fost niciodată.

Iulia Albu și Adelina Pestrițu nu ratează nici o ocazie să se atace reciproc, iar motivele sunt destule.

Iulia Albu a ieșit la atac. A făcut-o pe Adelina Pestrițu de râsul lumii. „E o fostă dansatoare de club…”

În cadrul emisiunii ,,Poliția Modei”, moderată și prezentată de Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu ia la puricat orice vedetă în cade în cale. De data asta, Iulia a lansat atacuri grave la adresa brunetei, deranjată fiind de o rochie albă, cu pene, purtată de aceasta. ,,După cum bine știți eu iubesc penele naturale, însă atunci când se udă penele miros neplăcut. Să ai o rochie albă cu care mături pe jos în cinci minute se face neagră. ”, a declarat Iulia Albu, potrivit Antena Stars.

Nici Adelina nu se lasă

Se pare că Iulia are un dinte împotriva Adelinei după ce bruneta a fost invitată într-o emisiune în care a fost rugată să descrie câteva vedete din România, iar pe listă s-a aflat și numele Iuliei Albu.

Adelina n-a avut de lucru atunci și a mărturisit că o consideră răutăcioasă și a imitat o găină. Când a văzut acest lucru, Iulia parcă și-a pierdut mințile.

„Adelina Pestrițu este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie”

,,Adelina Pestrițu este o persoană cu un trecut controversat. Nu pentru că ar fi decis să dispară 5 ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriilor declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie.

Valoarea ei este … că deocamdată, încă, este. Am ajuns aici, în punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care „a putut’ doar 3,60 la BAC, la limba română. O persoană controversată atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată influencerul anului 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a mărturisit Iulia Albu, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram