Anamaria Prodan îi dă umilința supremă lui Reghe. Impresara transformă visul lui în realizarea ei

Anamaria Prodan îi dă umilința supremă lui Reghe. Impresara transformă visul lui în realizarea ei
După ce divorțul de Laurențiu Reghecampf se va finaliza și se vor liniști apele, Anamaria Prodan are gânduri mari.

Așteaptă să se termine toată nebunia legată de divorț și să fie o femeie liberă, pentru a se ocupa mult mai bine de afaceri. Ce are de gând să facă Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu se lasă. Face o investiție uriașă în Italia

Scandalul legat de divorțul de Reghecampf i-a dat viața peste cap Anamariei Prodan. Vedeta spune că știe toată lumea de trădarea antrenorului Craiovei și nu-și dorește decât să se liniștească și să trăiască frumos, așa cum a făcut-o și până acum câteva luni.

În plus, impresara vrea să facă o investiție uriașă. S-a hotărât să cumpere un club de fotbal din Italia. Încă nu s-a hotărât încotro se va îndrepta, dar are în gând două echipe. Palermo sau Catania, unde “am lucrat mult cu Lo Monaco când l-am adus pe Dică”. unul dintre cele mai arzătoare visuri ale lui Leurențiu Reghecampf era să fie patron peste o echipă de fotbal, iar cei doi chiar aveau numeroase discuții pe această temă.

Anamaria are de gând, astfel, să transforme visul lui Reghe în propria ei realizare, să-i arate prin toate metodele posibile ce a pierdut atunci când și-a lăsat familia pentru amantă.

“Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat”

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei.

Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Divorțul ei a ajuns și pe prima pagină a ziarelor din Italia

Pe de altă parte, Anamaria spune că s-a simțit îngrozitor atunci când a trebuit să le explice italienilor povestea vieții ei. „E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei”, a declarat vedeta pentru presa din Italia.

Sursă foto: instagram