Anamaria Prodan pare că și-a găsit prințul, iar acesta chiar a venit călare. Cine e bărbatul misterios cu care se ține de mână vedeta

Anamaria Prodan pare că și-a găsit prințul, iar acesta chiar a venit călare. Cine e bărbatul misterios cu care se ține de mână vedeta
Încă nu a terminat divorțul și procesele cu Laurențiu Reghecampf, dar Anamaria Prodan apare pe internet mai fericită ca niciodată. e în brațele unui bărbat misterios, se țin tandru de mâini. Anamaria îi urmărește fiecare mișcare și se laudă cu el, pe rețelele sociale, ca să știe toată lumea cât e de talentat. Un adevărat prinț care vine la ea călare. Nu pe un cal alb, ci maro, însă se ține foarte bine în șa.

Pe rețelele sociale, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii în care apare alături de celebrul estetician din Golf, Ibrahim Ashary. Și medicul a publicat o imagine alături de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a publicat, mai multe fotografii alături de Ibrahim Ashary. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Dubai. Fanii sunt convinși că cei doi au o relație, ținând cont că în pozele postate apar inclusiv ținându-se de mână sau zâmbind fericiți. Mai mult, impresara l-a filmat pe medic în timpul unei competiții călare la car a participat acesta, spre a arăta lumii cât de destoinic e acesta în șa.

De curând, medicul a reacționat în mediul online, redistribuind pe Instagram o fotografie în care apare alături de Anamaria Prodan, iar în spatele lor se pot observa clădirile impunătoare din Dubai, scrie redacția.ro

Cine este medicul cu care se vede tot mai des Anamaria Prodan

Conform sursei citate, Ibrahim Ashary este specializat pe chirurgie plastică. El este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni esteticieni, specializat în  lifting facial și rinoplastie. Medicul este afiliat Asociației chirurgilor plasticieni germani, Societății Germane de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică și Societății Internaționale de Chirurgie Plastică Estetică.

El a studiat medicina la Universitatea din Tubingen, în Germania. . După absolvire a fost director la  Roser Clinic pentru chirurgie plastică timp de doi ani. În timpul pregătirii în domeniul chirurgiei, Ashary a lucrat cu cei mai renumiți chirurgi plasticieni din Germania, după care s-a transferat la Paris. Ulterior, a predat cursuri de specializare la Monaco.

În pantaloni scurți, medicul o strânge în brațe de dimineață pe Anamaria Prodan

În prezent, medicul își desfășoară activitatea în Dubai, locul unde și Anamaria Prodan își petrece mare parte din timp. Ashary le oferă clienților și clientelor propria soluție de înfrumusețare Ashary Thread Lift Techique.

Noul prieten apropiat al Anamariei Prodan e considerat o adevărată somitate în domeniul său, realizând operații de reconstrucție facială, tehnici de remodelare corporală și operații de reconstrucție mamară.

Sursa foto: Instagram