Anamaria Prodan povestește cum se milogea de jurnaliști să nu publice fotografii cu Reghe și amanta

Anamaria Prodan povestește cum se milogea de jurnaliști să nu publice fotografii cu Reghe și amanta
Cale de împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu există, iar afacerista continuă seria destăinuirilor.

Anamaria Prodan și-a amintit de momentele grele în care era sunată de jurnaliștii care îi povesteau cum și unde l-au mai prins pe fostul soț.

Anamaria Prodan explică cum se ruga de jurnaliști să nu-l facă de râs pe Reghecampf când era prins cu amantele. „Vă rog, nu publicați. Vă rog, vă implor….”

Sexy impresara a mărturisit că totdeauna când Reghecampf călca strâmb încerca din răsputeri să spele rufele în familie, astfel ca nimeni să nu-și dea seama care este, de fapt, adevărul. „La noi, toți anii ăștia, chiar dacă au fost presărați cu momente urâte și cu căderi din astea mai dezastruoase ale soțului meu, noi l-am ridicat întotdeauna.

Noi am reușit să îl facem să sclipească de fiecare dată. De asta eu am încercat un an de zile… Când presa îl găsea prin păduri, ascuns cu altele și alții, pe la Letea sau nu știu pe unde. Eu sunam, mă rugam de toată lumea. Vă rog, nu publicați. Vă rog, vă implor. Am muncit o viață pentru el, îi distrugeți imaginea.

„El lângă mine a terminat școala”

Am avut mare noroc cu presa pentru că mulți au ținut foarte tare la mine și mulți îl cunosc de când l-am luat. Știau că nu era nimic. El lângă mine a terminat școala. El lângă mine a făcut facultate, el lângă mine și-a dat licența. El lângă mine a construit așa, cum învață doamna educatoare un copil să scrie, caligrafie. Așa am făcut eu cu Reghecampf”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Reghecampf a mai primit un avertisment

Imediat după ce a aflat că Reghecampf a semnat pentru două sezoane cu Neftchi Baku, fosta soție nu s-a putut abține și a pus punctul pe I. „Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Căci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Sursă foto: instagram