Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna! După ce s-a bătut cu Reghecampf, „partenerii ei de afaceri” spun că totul a fost o iluzie

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna! După ce s-a bătut cu Reghecampf, „partenerii ei de afaceri” spun că totul a fost o iluzie
Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan anunța cu surle și trâmbițe că face parte din conducerea postului Realitatea. Ce spun mai marii instituției.

Anamaria Prodan este dată la o parte de cei de la Realitatea, care au dat un comunicat usturător pentru vedetă.

Ghinionul se ține scai de Anamaria Prodan. După ce s-a bătut cu Reghecampf, postul Realitatea o pune la pământ

Anamaria Prodan a mai primit o palmă, după ce trustul Realitatea susține că nu este și nici nu a fost vreodată acționar la această instituție. Iată ce scrie în comunicat. Ce o va durea pe afaceristă este faptul că mai marii televiziunii consideră că vedeta este doar un subiect de presă…

„Trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului”

„Doamna Ana-Maria Prodan nu este și nici nu a fost vreodată acționar în vreuna dintre entitățile trustului: Realitatea Plus, Realitatea Fm, Realitatea Star, Realitatea Sportivă și site-urile Realitatea. Doamna Ana-Maria Prodan, în urmă unei înțelegeri contractuale dintre trustul Realitatea și o societate în care era acționar, trebuia să opereze managementul a două televiziuni din cadrul trustului, Realitatea Star și Realitatea Sportivă.

„În acest moment, doamna Anamaria Prodan este doar un subiect de presă”

Din cauza problemelor de ordin personal ale Doamnei Prodan, proiectul asumat nu a funcționat vreodată.

În acest moment, Ana-Maria Prodan este doar un subiect de presă pentru trustul Realitatea, pe care înțelegem să îl tratăm cu echilibru și corectitudine, fără a fi acuzați de implicare în viață personală a vreunei familii”.

Cum s-a lăudat afacerista

Realitatea Sportivă și Realitatea Star s-au lansat pe 1 decembrie 2021, atunci când Anamaria Prodan i-a anunțat pe toți cum sună viitorul. „Mulți m-au întrebat de ce fac asta acum, de ce când toată lumea închide sau își strânge bănuții, doi tineri deschid doi posturi de televiziune și au niște aspirații și așteptări extraordinare.

Iar eu le-am răspuns că fac asta pentru că avem alături prieteni dragi, oameni minunați, care au pus umărul alături de noi și din planurile extraordinare pe care le aveam s-au născut niște idei, niște emisiuni și niște titluri de emisiuni extraordinare. Eu toată viața am făcut pariuri imposibile, întotdeauna mi-am lăsat prietenii să aleagă, pe ideea alege tu că eu oricum câștig! De asta, când mi-au zis să nu deschid o televiziune le-am spus: OK, deschid două!”, a afirmat, la lansare, Anamaria Prodan.