Anamaria Prodan s-a dat în spectacol. A sărit Internetul în sus după ultimul atac al impresarei

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol. A sărit Internetul în sus după ultimul atac al impresarei
S-a terminat perioada în care ofta pe la toate colțurile încercând să țină totul ascuns. Anamaria Prodan se dezlănțuie pe zi ce trece.

Anamaria Prodan nu va uita niciodată cum s-a comportat Reghecampf cu ea. A venit momentul să-și ia revanșa.

Anamaria Prodan s-a dat în spectacol. A sărit Internetul în sus după ultimul atac al impresarei

Recent, fiica Ionelei Prodan a făcut un video pe care l-a postat pe contul său de Tiktok. De data asta, cuvintele la adresa lui Reghecampf și a amantei sale, Corina, au fost mai mult decât usturătoare.

„Când amanta vrea să devină deşteaptă, soţul devine prost de pute!”, a afirmat Anamaria Prodan.

Aceasta a făcut referire la faptul că femeia care i-a furat bărbatul spune că este absolventă de Cambridge. Iar cu doar câteva zile în urmă, sexy impresara i-a făcut o recomandare amantei. „Acum, că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp”, s-a destăinuit atunci blonda.

Anamaria a schimbat și yala de la ușă

Pentru ca fostul său soț să nu-și mai satisfacă fanteziile pe banii familiei, cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a schimbat chiar și yala casei pe care o are în Snagov. Nu de altceva, dar nu vrea să se trezească că i-au dispărut alte lucruri. „Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras.

Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la zero, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf! Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei! Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a mărturisit fiica Ionelei Prodan.

Sursă foto: tiktok, instagram

Recomandarile noastre