Anamaria Prodan s-a răzgândit. Lasă tot și pleacă în America. Ce vrea să facă acolo

Anamaria Prodan s-a răzgândit. Lasă tot și pleacă în America. Ce vrea să facă acolo
Încă nu se știe dacă Anamaria Prodan a încheiat războiul cu Laurenţiu Reghecampf.  Situația celor doi  intens vehiculată, după ce antrenorul Universităţii Craiova a anunţat divorţul de impresară. Acesta are o nouă iubită care se pregătește să îl facă tată din nou.

După ce a spus că se mută în Dubai, Anamaria Prodan s-a răzgândit. Într-o postare recentă de p rețelele sociale, Anamaria Prodan le arată tuturor că se se mândreşte cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Tânăra de 21 de ani joacă baschet în Statele Unite, pentru Cal Poly. „Iubirea mea, Sarah! E îngerul meu. Sunt mândră de fiica mea. Te iubesc enorm!„, a scris Anamaria Prodan la postare.

Anamaria Prodan s-a răzgândit și se mută în America

Că lucrurile încep să se așeze în viața ei, deducem din ceea ce Anamaria a dezvăluit. Ea susține că este pregătită să îşi caute fericirea în afara României. Vrea să se mute în Statele Unite, alături de copiii ei. „Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan.

Cine a făcut public fotografiile intime ale impresarei

De când s-a anunțat divorțul, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf au avut multe atacuri d împărțit, în public, mai subtile sau nu. Impresara s-a confruntat cu un adevărat scandal după ce pe internet au apărut poze cu ea în ipostaze extrem incitante, pe care i le-a trimis pe mail fostului soț, Laurențiu Reghecampf.

„Știu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.