Anamaria Prodan, sărită din nou din schemă. Astrele nu s-au aliniat pentru impresară

Anamaria Prodan, sărită din nou din schemă. Astrele nu s-au aliniat pentru impresară
2021 a fost un an păgubos pentru Anamaria Prodan. Și-a pierdut căsnicia de 16 ani, a fost exclusă din transferul lui Dennis Man la Parma, iar acum a primit o altă palmă.

Anamaria Prodan e cu nervii la pământ. Trădările se țin lanț de sexy impresară și pare că situația asta nu se mai termină.

Anamaria Prodan, sărită din nou din schemă. Astrele nu s-au aliniat pentru impresară

Fiica Ionelei Prodan are din nou probleme. De data asta trădătorul este Ianis Stoica, care a lăsat-o cu ochii în soare pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf și a semnat cu frații Becali. Vestea a fost dată chiar de Dragoș Sârbu, cel care conduce firma oamenilor de afaceri.

Să nu-l mai impresarieze pe fotbalist, a fost o lovitură puternică pentru Anamaria Prodan, care nu s-a așteptat niciodată la așa ceva, mai ales că a declarat în nenumărate rânduri faptul că acesta nu ar putea face un pas greșit. Dar, cum încurcate sunt căile fotbalului, iată că nimic nu e imposibil, iar noul contract al lui Ianis a intrat în vigoare de la 1 decembrie.

„Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, el a venit la noi”

Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru.

Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a mărturisit Dragoș Sârbu, potrivit celor de la Fanatik.

Câți bani va trebui să scoată din buzunar Dennis Man

Episodul cu Ianis Stoica a venit după ce Dennis Man a părăsit-o pe Anamaria Prodan și s-a dus tot la frații Becali. Impresara s-a enervat atunci foarte tare și l-a dat în judecată. „Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat.

Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. (…)  Cred că aşa e cel mai normal (n.r. – să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi.”, a declarat Anamaria Prodan. Cât privește despăgubirile, Anamaria a cerut 350.000 de euro, iar procesul a început pe 26 octombrie 2021, la Tribunalul Ilfov.

Sursă foto: prosport