Anamaria Prodan a sesizat Poliția și a dat declarație. Nu vrea să ierte nimic

Anamaria Prodan a sesizat Poliția și a dat declarație. Nu vrea să ierte nimic
Poze în care Anamaria Prodan apare dezbrăcată au apărut în mediul online și au enervat-o la culme. N-a stat pe gânduri și a acționat imediat.

Divorțul dintre impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf oferă presei, de câteva luni bune, tot felul de subiecte. E o despărțire urâtă din cauza trădărilor și minciunilor care ies periodic la iveală. Dușmanii și prietenii cuplului se întrec și ei în a pune paie pe foc. E limpede, însă, că liniștea nu se va instaura curând în jurul acestei foste familii în care a apărut tânăra amantă Corina, cu un trecut dubios sau „Dubaios”.

Ultima „năzbâtâie” care a apărut în plină luptă conjugală și extra-conjugală, este publicarea mai multor fotografii cu Anamaria Prodan goală. Acestea au ajuns virale pe internet într-un timp extrem de scurt, chiar dacă majoritatea site-urilor de presă s-a abținut să le publice .

Chiar dacă nu a părut afectată și a parat cu oarece umor ticăloșia ce i s-a făcut, Anamaria Prodan a promis că va lua măsuri drastice și că persoana care a „scăpat” pe internet fotografiile, pe care ea i le-a trimis doar soțului ei, va plăti la modul legal. Vedeta a declarat acum, pentru Click.ro, că a aflat deja cine este vinovatul. Ea spune că și-a contactat avocații și a sesizat Poliția, care se ocupă deja ca să se facă lumină în acest caz care i-a afectat viața privată.

„Cine le-a luat din mail-ul soţului meu va plăti, în scurt timp”

„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit.

Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Impresara a mărturisit încă din prima clipă în care aceste poze cu ea au apărut pe internet că există o singură persoană care a primit aceste fotografii. Ea i le-a trimis doar lui Laurențiu Reghecampf, soțul ei, când încă nu știa de apariția în viața lui a amantei Corina Caciuc.

A precizat mereu că refuză să creadă că bărbatul ei este aceeași persoană care ar fi putut să le facă publice. Nu s-a sfiit însă să afirme că are credința că amanta este cea care i-a umblat lui Reghe în telefon. Ea le-a găsit și le-a transmis unor persoane care s-au ocupat de mediatizarea lor intensă.

Urmează să aflăm, probabil curând, ce a descoperit Poliția și la ce concluzie a ajuns. Pentru cei care nu știu cum sunt pedepsite infracțiunile informatice, le amintesc Cazul Elodia. Pentru faptul că fostul polițist Cristian Cioacă a umblat în mailul Elodiei, soția lui, a primit o condamnare de 6 luni.