Gravida Corina Caciuc, gest oribil. Reghe privește pasiv cum iubita lui pune în pericol sănătatea copilului

Gravida Corina Caciuc, gest oribil. Reghe privește pasiv cum iubita lui pune în pericol sănătatea copilului
Pe principiul câinii urlă, ursul merge, Laurențiu Reghecampf își vede în continuare de povestea de dragoste cu amanta Corina. Și pare că relația pe care aceasta a avut-o cu Kamara nu-l afectează deloc.

Laurențiu Reghecampf și-a adus amanta la București. Să o plimbe și să o facă să uite de povestea fostelor sale aventuri, precum cea cu Kamara.

Gravida Corina Caciuc, gest oribil. Reghe privește pasiv cum iubita lui pune în pericol sănătatea copilului

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi par că fac o echipă perfectă și nu le pasă deloc de ce spun unii și alții. Antrenorul și amanta au fost surprinși de paparazzi Cancan în București, mai fericiți ca niciodată.

Se vede treaba că filmul în care Corina a apărut în mari tandrețuri cu cântărețul Kamara nu i-a afectat deloc. Reghe nu se ferește să se afișeze cu noua sa iubită, chiar dacă aceasta nu e deloc rafinată și îngrijită ca fosta soție, Anamaria Prodan.

Corina, întâlnire cu o bună prietenă

Pentru început, amanta Corina a fost văzută când pleca spre restaurantul lui Joseph Hadad, unde urma să se întâlnească cu o bună prietenă. Ea a fost fotografiată la volan, când și-a aprins tacticoasă și o țigară, fără să-i pese că urmează să aducă pe lume un copil. Tutunul – fie el și încălzit în țigara electronică, tot toxic este pentru bebeluș!

Ulterior, Corina a coborât din mașină, a plătit parcarea și a mers spre local. Dar fără masca de protecție.

De asemenea, e important de menționat că chef Hadad este un prieten foarte apropiat al Anei, iar prezența amantei în localul său cu siguranță a stârnit câteva discuții printre angajați.

Cum s-a îmbrăcat Corina

Femeia care-i va dărui un copil lui Laurențiu Reghecampf a purtat o pereche de colanți negri, adidași în aceeași culoare, dar și o bluză roșie, peste care și-a pus o geacă neagră, mai groasă. Iar părul l-a avut strâns în coadă. Sarcina încă nu este vizibilă.

Tânăra nu a schimbat doar câteva cuvinte cu prietena sa, pentru că a apărut antrenorul, îmbrăcat și el foarte casual. Cei doi au mai petrecut puțin timp cu prietena Corinei, apoi au plecat. De braț și extrem de mulțumiți de ceea ce le rezervă viața. Potrivit surselor, Corina Caciuc ar urma să nască în mai 2022.

Sursă foto: cancan