Reghecampf amenință! Kamara i-a dat un sms legat de Corina. Era să ajungă la Poliție

Reghecampf amenință! Kamara i-a dat un sms legat de Corina. Era să ajungă la Poliție
Și-a părăsit soția pentru amanta Corina și acum aceasta a început să-i creeze probleme. Laurențiu Reghecampf și-a făcut-o cu mâna lui.

În plin proces de divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf nu mai are liniște din cauza amantei. Ce s-a întâmplat în relația antrenorului Craiovei.

Reghecampf și-a ieșit din fire. A trecut la amenințări. Ce spune Ana

La scurt timp după ce strictsecret.ro a făcut dezvăluirea bombă că actuala iubită a lui Reghecampf a avut o relație cu Kamara de la trupa Alb și Negru, apare o nouă dezvăluire bombă.  Aceeași publicație scoate acum pe tapet o discuție telefonică dintre Reghecampf și o prietenă de-a Corinei, purtată cu câteva luni în urmă, când încă era soțul Anamariei Prodan.

Surprinzător este că însăși impresara l-a ajutat atunci pe antrenor, convingând-o pe tânără să nu depună plângere împotriva lui. Ce a făcut atunci Laur? O amenință pe prietena Corinei, fără să-i pese de ce va urma.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

„Corina mi-a dat mesaj că mă bagă la hărţuire, la ameninţări”

„Reghecampf: De ce dai tu mesaj? Cine te pune pe tine să dai mesaj?

Fata: Dar nu mă pune nimeni să dau niciun mesaj în primul şi în primul rând, în al doilea rând în calitate de …

Reghecampf: Numai o secundă, ascultă-mă o secundă. Eu nu te sun să te ameninţ.

Fata: Corina mi-a dat mesaj că mă bagă la hărţuire, la ameninţări. Păi, cu ce am hărţuit şi cu ce am ameninţat, că nu înţeleg. Faptul că am ţinut cont de o prietenie pe care eu am avut-o cu ea, da, că eu am avut o prietenie cu ea…

Reghecampf: Uită de prietenia asta cu ea!

Fata: Nu mă cunoaşteţi, iar eu nu am de ce să beau cafea cu dumneavoastră.

Reghecampf: Serios?

Femeie: Da!

Bărbat: Bine!

Fata: Eu nu am de ce să beau cafea cu oameni pe care nu-i cunosc şi nu vreau să cunosc oameni noi.

Reghecampf: Bine! O să vezi că o să mă cunoşti!

Fata: De ce să vă cunosc?

Reghecampf: O să vezi!

Fata: Dar de ce aş vrea să vă cunosc.

Reghecampf: O să vezi…

Fata: Mă ameninţaţi acum?

Reghecampf: Doamne fereşte. Eu te-am invitat la o cafea.

Fata: Şi eu v-am spus că nu vreau să beau o cafea cu dumneavoastră, iar dumneavoastră aţi insistat că o să o bem şi o să ne cunoaştem.

Reghecampf: Putem să bem un suc.

Fata: Dar nu vreau să am treabă cu nimeni. Dumneavoastră sunteţi un om pe care eu nu îl cunosc”.

Gigi Becali mi-a zis în faţă că Laurenţiu are o amantă”

La scurt timp după ce s-a aflat de relația Corinei cu Kamara, Anamaria Prodan a dat și prima declarație. Impresara susține că solistul de la Alb și Negru i-a trimis un mesaj lui Laur, în care i-a spus că a făcut o greșeală enormă când a intrat într-o relație cu Corina Caciuc.

“Gigi Becali mi-a zis în faţă că Laurenţiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Eu pentru fotbalişti eram soldatul universal.

Îi verificam non stop. Eu i-am spus soţului meu că sunt nişte probleme mari cu domnişoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnişoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Şi uite că am aflat şi de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurenţiu şi i-a spus cât de mult a greşit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurenţiu mi-a predat o lecţie de viaţă, ca şi Gigi Becali. Stai cu un om o viaţă şi nu-l cunoşti!”, a declarat Anamaria Prodan.

Ana crede că într-o conspirație: „Eu eram cea vânată, el era veriga slabă”

Anamaria susține că ceea ce a făcut Laurențiu este greu de redat în cuvinte, dar nu-și permite să clacheze, pentru că are o familie ce are nevoie de ea și afaceri de condus. „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit. (…)

De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam. Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis «Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!».

Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață. Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!”, susține blonda.