Laurențiu Reghecampf nu se mai oprește. S-a aliat cu dușmanul

Laurențiu Reghecampf nu se mai oprește. S-a aliat cu dușmanul
După ce a blocat fondurile familie din Dubai, Laurențiu Reghecampf a făcut un pas și mai mare. Anamaria Prodan e șocată.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca povestea de dragoste a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf să se transforme într-un coșmar.

Laurențiu Reghecampf nu se mai oprește. S-a aliat cu dușmanul

Sexy impresara a primit o palmă grea de la Reghecampf. În plin divorț, acesta a semnat un contract cu unul dintre personajele cu care Anamaria Prodan a avut mari probleme. De acum încolo va fi impresariat de Giovani Becali. Adică exact acea persoană cu care fiica Ionelei Prodan s-a luptat pe piața transferurilor. În exclusivitate pentru Fanatik, Giovani a spus că a fost sunat de Reghecampf care l-a întrebat dacă nu vrea să-l impresarieze.

„Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport”

„Discutam la telefon cu un avocat cunoscut de-ai mei și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. „Ia, dă-mi-l la telefon”. Cică, nea Ioane… Era Laurențiu Reghecampf! I-am zis cum i-am zis și lui Mutu de multe ori… Lăsați-mă cu nea Ioane, cu de-astea, eu sunt Giovani și atât…

Deci… Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm”. „Când vrei tu Giovani, vin și semnăm”, îmi zice. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovani Becali.

Ce vrea să facă Giovani alături de Reghe

Dar dezvăluirile lui Giovani Becali nu s-au oprit aici. El a vorbit și despre ce își dorește să facă cu Reghe, după ce se va semna contractul. „Am început să depănăm și o parte dintre amintirile pe care le aveam împreună… Când l-am dus la Litex, când l-am dus la Cottbus, în Germania.. Nici nu prea știau ăia de contracte… Nici nu mai spun ce contract de imagine i-am făcut lui Reghe acolo! Aventuri, ce să mai!

Asta e esențial. Că Reghecampf m-a chemat la telefon și vrea să semneze un contract de impresariat cu Becali Sport. I-am spus că facem și o conferință de prezentare, cu Dragoș, cu toți, să fie transparență totală pentru că e vorba despre un nume mare de antrenor!” a mai spus Giovani.

Acest pas este cea de-a doua mare lovitură pe care Anamaria Prodan o primește de la Giovani Becali, după transferul lui Dennis Man la Parma. În plus, demonstrează că Reghe nu mai vrea să audă de Anamaria nici pe partea profesională.

„Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu”

Drumurile Anamariei Prodan și ale lui Giovani Becali nu s-au mai intersectat de ani buni. În 2016, impresara a declarat pentru gsp.ro că a cerut chiar protecția Ambasadei SUA din cauza lui Giovani Becali. Motivul? Începuse să fie urmărită de diferite persoane cu mașina, iar fata ei Rebecca era înjurată, iar în spatele acestor lucruri spunea că a fost Giovani.

„M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade… Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Eu nu l-am văzut niciodată pe Giovani să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană și am spus că vreau protecţie!

Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăiește ce-am trăit eu! Și pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbaliști ai României?”, spunea Anamaria în septembrie 2016.

„Felicitări! Ce aș putea să spun? Nu îl aveam sub contract pe soțul meu”

Din Dubai, unde participă la un eveniment important, Anamaria a fost extrem de elegantă și și-a spus punctul de vedere privind împăcarea lui Reghe cu Giovani Becali.

”Felicitări! Ce aș putea să spun? Nu îl aveam sub contract pe soțul meu. Eram soția lui și omul care i-a făcut viața, dar nu era semnat cu mine, sub contract. (…) Astea sunt niște copilării, niște răzbunări de fraierici din ăștia de pe stradă. Ăla vine și spune semnează soțul Anei cu mine, celălalt nu cred că va face acest lucru niciodată, pentru că se va face de râs față de copiii lui. Eu cred că, totuși, puțină demnitate există în toată lumea asta”, a spus impresara.

„E ca și cum îți trădezi copilul, soția, familia, orice noțiune de bun simț”

Pe de altă parte, dacă acest contract ar fi dus la bun sfârșit, Anamaria consideră că ar trădarea supremă. ”Este strict problema lui Laurențiu Reghecampf, el își alege agent, soție, prieteni, sunt alegerile lui, nu putem controla așa ceva. Dar consider că față de familia lui, atât timp cât mai are o familie, și față de copilul lui pe care îl va avea o viață întreagă nu are un om cum să trădeze la modul ăsta. E ca și cum îți trădezi copilul, soția, familia, orice noțiune de bun simț”, a mai declarat blonda.

Sursă foto: prosport, instagram