Gestul făcut de Gigi Becali pentru Pițurcă după ce nu vorbiseră de peste un an

Gestul făcut de Gigi Becali pentru Pițurcă după ce nu vorbiseră de peste un an
Gigi Becali rămâne suflet mare. Și dacă se ceartă cu cineva, când îl știe la ananghie, uită de toată supărarea și îl ajută.

Orice se poate spune despre Gigi Becali, dar nu că nu ar avea suflet. Își ajută și dușmanii, și prietenii, și pe cei pe care era doar supărat.

Gestul făcut de Gigi Becali pentru Pițurcă după ce nu vorbiseră de peste un an

Nici fostul selecționer al României, Victor Pițurcă nu a scăpat de coronavirus. Când Gigi Becali a aflat, a uitat definitiv de supărarea dintre el și Pițurcă și i-a trimis urgent medicamente acasă. Dar și o asistentă. „N-am vorbit un an-doi cu el. Când a aflat că am COVID, de la cine a aflat… cred că de la Cristi Borcea.

Când a aflat mi-a trimis acasă medicamente, o asistentă. S-a încheiat povestea cu „valiza”, am avut și eu cu suspendare, un an cu doi… deci cam trei ani mi-am luat cu el atunci. Aveam convenție că ce am semnat eu acolo nu va apărea la DNA, dar pe parcurs a apărut, dar nu a fost de vină el, avocatul. În sfârșit, nu mai contează…”, a afirmat Victor Pițurcă, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Refuză vaccinarea și promovează un medicament făcut în Rusia

Finanțatorul FCSB a refuzat de la bun început vaccinarea și promovează un medicament antiviral, Arbidol, făcut în Rusia, dar neaprobat în România. „Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care fabrică pentru Rusia. La clinica mea am luat aprobare să fabric Arbidol, deci la ora asta eu fabric Arbidol, am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră.

Ei îți dau aprobare să fabrici, dar strict pentru pacienții mei, nu îți dau voie să îl pui pe piață. (…) Dacă ei îmi aprobă, iau substanță activă din India pentru Arbidol. În 3-4 zile vine substanța și după fabric pentru toată România, fac cadou. De ce de la mine nu primiți și de la olandezi primiți?”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena 3.

Sursă foto: digi sport