Seara foștilor iubiți la Bravo ai stil! Cadoul lui Victor pentru Anda Adam și soțul împărțit de două concurente

Seara foștilor iubiți la Bravo ai stil! Cadoul lui Victor pentru Anda Adam și soțul împărțit de două concurente
Ediția de vineri seară a „Bravo, ai stil!” a fost una plină de suspans. Certurile dintre Anda Adam și Maurice, comentariile acide ale concurentelor Ioana Filimon și Nicoleta Dragne, dar și telenovela iscată după ce s-a aflat că două concurente au împărțit acelați bărbat au dus emisiunea de fashion la un alt nivel.

Vineri seară, cu o zi înainte de gală, toată lumea se aștepta să se ascută cuțitele. Ce s-a întâmplat însă, a fost complet neașteptat. Concurentele au decis să-și schimbe atitudinea brusc. Dacă le-a ieșit, aflați acum.

Ioana Filimon, schimbare la 180 de grade!

Ioana Filimon, acida emisiunii sau „vocala” din platou așa cum se autointitulează, a decis să o lase mai moale cu scandalurile, văzând că a ajuns cu punctajul la coada clasamentului. Sâmbătă seară, în gală, se vor propune eliminări, ceea ce o duce pe ea cu un pas mai aproape de ieșirea din emisiune.

Ioana a spus la testimoniale că se va abține de la comentarii vizavi de alte concurente și că nu mai vrea să fie oaia neagră. În consecință, atunci când a fost pusă să comenteze ținuta rivalei sale, Anda Adam, aceasta a avut de spus doar lucruri frumoase. Uimind pe toată lumea.

Anda Adam, norocoasa serii

Suprizele nu s-au încheiat aici pentru interpreta hit-ului „Selecta”. Aceasta a defilat pe propria melodie, care urmează să se lanseze, intitulată „Nu mă lăsa așa”. Deși Ioana Filimon, în urmă cu ceva timp, nu a vrut să asculte piesa într-o primă audiție în culisele emisiunii, acum a fredonat-o și chiar a complimentat piesa.

Următoarea surpriză a venit din partea juraților care au fost foarte îngăduitori cu ținuta Andei. Deși i-au găsit multe hibe, toți i-au dat steluță artistei. Chiar și Maurice!

În final, surpriza finală și mult așteptată a venit din partea fostului ei iubit, Victor Slav. Aceasta a primt, în sfârșit, o steluță din partea lui, ajungând pe locul 4 în clasament.

 

Fostul soț al Mădălinei Pamfile, actualul iubit al Cristinei Dragne

Cristina Dragnea a explicat în cadrul emisiunii că și-a atras foarte multe comentarii negative în mediul online, fiind acuzată că se poartă urât cu Mădălina Pamfile pentru că au împărțit același bărbat. Mai precis, Cristina Dragne se iubește acum cu fostul soț al Mădălinei.

Cristina a ținut să transmită publicului că nu e nici vorbă de așa ceva, că nu are nimic de împărțit cu Mădălina și că nu ea i-a despărțit pe cei doi.

Mădălina a confirmat, a spus că ea divorțase de trei ani în momentul în care Cristina s-a cuplat cu bărbatul . Ea avea o nouă relație și dăduse naștere primului ei copil la acel moment. Așadar, categoric din partea Mădălinei nu există animozități.

Totodată, concurentele au comentat la machiaj că, deși Cristina susține că nu are nimic cu Mădălina din acest punct de vedere, rămân… rezervate.