Anamaria Prodan se pregătește să-și înfrunte demonii. E așteptată la primul termen al divorțului de Reghecampf

Anamaria Prodan se pregătește să-și înfrunte demonii. E așteptată la primul termen al divorțului de Reghecampf
După 13 ani de căsnicie, cea mai sexy impresară din România și „soarele” care antrenează Universitatea Craiova încep, în sfârșit, procesul de divorț. Bărbatul se pregătește să devină tată pentru a treia oară.

Fiecare fiu al lui Reghecampf a avut altă mamă. Acum antrenorul are o iubită tânără care se pregătește să îl facă tată din nou. După ce a acceptat cu greu noua relație a soțului ei, Anamaria Prodan a ajuns să divorțeze. Primul termen al procesului de separare dintre cei doi este programat pe 7 februarie 2022. Până atunci, mai sunt pe rolul instanței și acțiunile penale înaintate de Anamaria Prodan.

Soții Reghecampf au pozat mereu într-un cuplu unit, fericit și de nedespărțit.

„Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara Gură de Aur are acces la mailul lui”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Începutul relației cu Anamaria replicată copy-paste cu Corina

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început când el era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, cea care i-a dăruit primul fiu, pe Luca.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început în timpul în care antrenorul era încă căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Fosta soție a antrenorului povestea într-un interviu că a fost sunată de către acesta și că i-a spus că vor divorța deoarece Anamaria Prodan, iubita sa, e însărcinată și că vor aștepta un copil împreună.

„Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim (…) Mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea Mariana Pfeiffer.

Ea mai preciza că nici măcar nu apucase să-și ia bagajele din casa unde locuia cu antrenorul, că deja Anamaria Prodan se instalase în locuință și chiar a vrut să o ajute să împacheteze, fapt ce a deranjat-o teribil.

„Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo”, mai spunea ea într-un interviu.  Mariana Pfiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani, între anii 1994 și 2007.

Ce condiții pune Anamaria Prodan la divorț

Anamaria Prodan a mărturisit în aceeași emisiune de la finele anului trecut în ce condiții va fi de acord cu un divorț scurt. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a spus vedeta, conform antenastars.ro.

Antrenorul Universității Craiova s-a mutat de câteva luni cu noua sa iubită, Corina Caciuc. Locuiesc la Craiova, dar și în București. Cei doi urmează să devină părinţii unui băiețel, la finalul lunii mai. Anamaria l-a acuzat că a sustras bani din contul comun, dar și bunuri din garderoba sa, pentru a i le face cadou noii sale partenere.

Cine o ajută pe Anamaria Prodan să se răzbune

Înaintea primului termen din procesul ei de divorț, Anamaria Prodan continuă să surprindă în mediul online. De bună vreme postează imagini provocatoare, în care e mai mult dezbrăcată, dar și altele în care e în compania unor bărbați. De câteva săptămâni bune, ea apare  tot mai des alături de un bărbat mai tânăr, Romario. Impresara a explicat că între ei nu e altceva decât o prietenie foarte strânsă.

Celebru pe TikTok, Romario o ajută pe Anamaria Prodan să filmeze pentru celebra platformă de socializare, unde a devenit activă recent, dar cu mare succes. În ultima postare în care apar împreună și îi transmit un mesaj dur lui Laurențiu Reghecampf: „Unul cu altul se merită  / Bărbat de nimic, femeie ieftină / Unde i-a fost capul, l-a lovit prostia / Și-a lăsat comoara, să ia sărăcia”, sunt câteva dintre versurile postate de Anamaria Prodan pe TikTok.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre