Anamaria Prodan și Reghecampf au avut azi primul termen la divorț. S-au aruncat cuvinte grele

Anamaria Prodan și Reghecampf au avut azi primul termen la divorț. S-au aruncat cuvinte grele
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a intrat, în sfârșit, în linie dreaptă. Bărbatul așteaptă deja un copil cu noua sa iubită.

În ziua  primului termen al divorțului celor doi s-au aruncat cuvinte grele. Și emailuri secrete au ajuns publice, în presă. Cele dezvăluite o fac pe Sarah, una din fiicele mai mari ale Anamariei Prodan, să vomite.

După 13 ani de căsnicie, cea mai sexy impresară din România și antrenorul Universității Craiova încep, în sfârșit, procesul de divorț. Primul termen al procesului de separare dintre cei doi fusese programat pe 7 februarie 2022, dar pe rolul instanței  mai sunt și acțiunile penale înaintate de Anamaria Prodan.

Up Date: Azi, la primul termen de divorț de la Judecătoria Buftea, soții Reghecampf nu s-au prezentat, așa cum, de altfel cei doi anunțaseră prin declarații făcute presei. Nici măcar avocatul/avocații impresarei nu au apărut la Buftea. Se pare că sunt bolnavi. Procesul s-a amânat și se va da un nou termen.

Începutul relației cu Anamaria, replicată copy-paste cu Corina

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început când el era căsătorit cu Mariana Pfeiffer, cea care i-a dăruit primul fiu, pe Luca. Fosta soție a antrenorului povestea într-un interviu că a fost sunată de către acesta și că i-a spus că vor divorța deoarece Anamaria Prodan, iubita sa, e însărcinată și că vor aștepta un copil împreună. Mariana Pfiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani, între anii 1994 și 2007. Locuiau în Germania când Reghe s-a „combinat” cu Ana.

Ce condiții pune Anamaria Prodan la divorț

Antrenorul Universității Craiova s-a mutat de câteva luni cu noua sa iubită, Corina Caciuc. Locuiesc la Craiova, dar și în București. Cei doi urmează să devină părinţii unui băiețel, la finalul lunii mai. Anamaria l-a acuzat că a sustras bani din contul comun, dar și bunuri din garderoba sa, pentru a i le face cadou noii sale partenere. Pentru aceste fapte, impresara spune că i-a făcut plângere penală.

Anamaria Prodan a mărturisit în ce condiții va fi de acord cu un divorț scurt. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a spus vedeta, conform antenastars.ro.

Anamaria Prodan a primit un cadou neașteptat, chiar în ziua divorțului

Anamaria Prodan a jubilat luni de dimineață, citind presa mondenă. Email-uri cu vorbe grele și promisiuni șocante, schimbate între Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, ai ieșit la iveală și au  fost publicate. Din schimbul de e-mail-uri, dezvăluit în exclusivitate de Strictsecret.ro, reiese clar modul agresiv în care amanta îl presa pe antrenorul de la Craiova să își părăsească soția și familia.

Dar și cum, ironic, ajunge să-i mulțumească rivalei Anamaria Prodan pentru faptul că a pus pe rețelele sociale fotografii de familie din America. În timp ce Corina credea că Reghecampf s-a dus în America pentru a perfecta divorțul de soția sa, el era în vacanță cu Anamaria și copiii.

Anamaria Prodan a postat luni dimineață capturi din articolul care dezvăluie schimbul de e-mail-uri, iar la postarea ei  au apărut imediat reacțiile. Mii de aprecieri și comentarii pe măsură.

Sarah, fiica Anamariei, postează patru emoticoane îngrețoșate. La toate acestea asistă cu interes inclusiv Elena Băsescu, care se poziționează clar în tabăra Anamariei Prodan. Fiica fostului președinte urmărește cu atenție dezvăluirile Prodancăi din mediul online și se minunează la noile probe aduse împotriva amantei Corina Caciuc.

Sursa foto: Instagram, Strict Secret

Recomandarile noastre