Anamaria Prodan, tratată ca o regină de iubitul misterios. Iată ce cadou i-a făcut impresarei

Anamaria Prodan, tratată ca o regină de iubitul misterios. Iată ce cadou i-a făcut impresarei
Cu câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a schimbat prefixul și s-a bucurat de cea mai frumoasă aniversare, alături de cei dragi.

După petrecerea fastuoasă unde au participat sute de invitați, sursele spun că impresara a zburat către Dubai, unde o aștepta cu sufletul la gură, iubitul. Vedeta nu a plecat singură, ci alături de copiii care, spune chiar Anamaria Prodan, îl plac mult pe actualul bărbat din viața ei. Apropiații ei povestec că afacerista ar fi primit și un cadou valoros de la acesta.

E vorba de un dar în valoare de 200.000 de dolari, constând în două telefoane de lux, bătute în diamante și gravate cu numele ei.

„Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare”

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.  Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.  Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan.

Tort cum nu s-a mai văzut niciodată

Înainte de a petrece cu prietenii, Anamaria a făcut o vizită la mănăstirea Nicula, locul ei de suflet. Acolo, călugării i-au făcut o surpriză și i-au oferit un tort cum nu s-a mai văzut. „Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea Nechit la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea. Fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… Cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Recomandarile noastre