Ce tort a primit Anamaria Prodan! E ceva ce n-a mai văzut nimeni, n-a mai avut nimeni și e de neuitat

Ce tort a primit Anamaria Prodan! E ceva ce n-a mai văzut nimeni, n-a mai avut nimeni și e de neuitat
Pe 17 decembrie, Anamaria Prodan va schimba prefixul. Câteva persoane dragi sufletului său i-au făcut o mare surpriză.

Anamaria Prodan își caută liniștea la Dumnezeu și are un loc special unde se simte mai aproape de Divinitate.

Anamaria Prodan, imagini inedite de la ziua de naștere. Nimeni nu s-ar fi așteptat să o serbeze în acest loc. Tortul a fost cu totul ieșit din comun

Călugării de la Mănăstirea Nechit, locul de suflet al Anamariei Prodan i-au făcut o surpriză extraordinară afaceristei. Vedeta a fost zilele trecute să-și liniștească inima în acest loc cu adevărat mirific, iar sfinții părinți au serbat-o în avans (n.n. e născută pe 17 decembrie).

Afacerista a primit un tort cu chipul Mântuitorului și o urare din inimă: La mulți și binecuvântați ani, dar și un superb buchet de flori. S-a bucurat ca un copil și a lăsat pe contul său de instagram și un mesaj, precum și fotografii cu sfinții părinți.

„Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea”

„Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea Nechit la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea. Fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… Cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Mănăstirea Nechit, locul unde se găsesc moaștele a 400 de sfinți

Potrivit tradiției, originile mănăstirii se duc în trecutul îndepărtat al secolului al XIV-lea. Primul trimis al lui Dumnezeu care s-a nevoit aici a fost Nechita sihastrul, iar în jurul său s-au adunat alți sfinți părinți care au pus bazele unei bisericuțe din lemn, cunoscută în trecut ca și Schitul Nechit. În acest loc se găsesc moaștele a 400 de sfinți, printre care cele ale dreptului Simeon, nimeni altul decât cel care l-a ținut în brațe pe Mântuitor.

Recomandarile noastre