Anamaria Prodan vorbește despre noul bărbat din viața ei

Anamaria Prodan vorbește despre noul bărbat din viața ei
Aflată în plin divorț, Anamaria Prodan are zilnic ceva nou de spus. Impresara a umit pe toată lumea cu ultimele declarații.  

Anamaria Prodan vorbește despre noul bărbat din viața ei, pentru prima dată de când au devenit publice disensiunile cu Laurențiu Reghecampf.  Într-un ultim interviu, impresara a vorbit și despre viitoarea relație.

Impresara Anamaria Prodan a triumfat pe covorul roșu de la Monaco. Ea a câștigat din partea „I Success Awards” premiul pentru excelență în impresariatul de fotbal. ProSport a aflat ultimele detalii din viața personală a vedetei care admite că ea și soțul ei vor merge pe drumuri separate.

Anamaria Prodan despre noul bărbat din viața ei

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre o viitoare relație și a spus cine se califică să îi fie alături. Întrebată dacă se va mai îndrăgosti după divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a mărturisit că nu știe. Și a mai spus însă, că e deschisă. Cu tot cu pretențiile foarte mari pe care le are, când vine vorba de un partener masculin.

„Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan a mai adăugat că omul care intră în viața ei trebuie să fie corect, drept și loial. „Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă”, a mai adăugat impresara în același interviu.

Sursa foto: Instagram