Anamariei Prodan n-o să-i cadă bine. Reghecampf face gesturi mari pentru Corina Caciuc

Anamariei Prodan n-o să-i cadă bine. Reghecampf face gesturi mari pentru Corina Caciuc
De când a cunoscut-o pe Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf nu mai are ochi pentru altă femeie și orice dorință a tinerei e lege pentru antrenor.

De Crăciun, cei doi au făcut o fotografie cu bebelușul și un brad superb. Fanii nu au putut să nu observe ținuta extrem de sexy a tinerei mame, care a purtat o rochie în culorile sărbătorii, scurtă și mulată pe corp. Obiectul vestimentar face parte din colecția unui brand renumit și costă în jur de 2000 de euro.

“Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

În timp ce Anamaria Prodan  se distrează în Dubai, în compania celor trei copii ai săi și a iubitului milionar, Reghe petrece sărbătorile acasă, scrie evz.ro.

Antrenorul a venit în România, de la echipa sa de club din Baku, ca să-și petreacă Crăciunul alături de cei dragi.

Reghecampf a venit acasă în cursul zilei de 24 decembrie, în Ajun, după ce a încheiat anul cu o victorie. Echipa de fotbal pe care o pregătește, în Armenia, Neftchi Baku, a câștigat cu scorul 3-0 împotriva celor de la Shamakhi.

La aeroport a evitat jurnaliștii și a plecat în grabă ca să ajungă cât mai repede alături de cei dragi.

Și-a dus iubita într-un loc exotic

Acum Reghe le-a arătat fanilor că și-a dus iubita departe de lumea dezlănțuită, pentru un binemeritat moment de relaxare. Într-un loc cu mult soare și palmieri, unde să se bucure unul de celălalt în liniște, dar nu a specificat țara unde cei doi au plecat.

Anamaria Prodan nu se lasă

Nu cu mult timp în urmă, fosta soție, Anamaria Prodan a vorbit despre ferma pe care și-a făcut-o Reghecampf, menționând că ce-i acolo e greu de reprodus în cuvinte. „Nu avem acces eu și copiii, de doi ani, la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă!

Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim. Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea, cu «ferme mari», «cu milioane multe» …”, a spus impresara.

Reghe: „Mereu îmi doresc prima poziție”

Presa sportivă din România a scris recent că exista posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să revină pe banca celor de la Universitatea Craiova. Tehnicianul a dezmințit aceste speculații, precizând că va continua cu echipa sa de fotbal, din Azerbaidjan.

În acest context, n-ar fi exclus ca, tocmai din acest motiv, ca să nu alimenteze astfel de teorii, pe subiectul revenirii la timona Universității Craiova, Reghecampf să fi ales să nu facă comentarii pe aeroport, scrie sursa citată.

„Nu voi fi mulţumit niciodată cu locul 3. Mereu îmi doresc prima poziţie, acesta este obiectivul nostru. Încercăm să realizăm acest lucru şi, cu siguranţă, toată lumea gândeşte la fel ca mine. Toti vor încerca să dea ce au mai bun pentru a duce această echipă pe primul loc. Necesită multă muncă, energie, stres, dar asta vrem să facem”, a spus Reghecampf, citat de presa azeră, conform sport.ro.

 

Recomandarile noastre