Anca Neacșu, fosta componenta a trupei ASIA, a pus punct căsniciei. Iată prima declarație

Anca Neacșu, fosta componenta a trupei ASIA, a pus punct căsniciei. Iată prima declarație
10 ani a fost invidiată pentru povestea de iubire pe care a trăit-o alături de soțul său. Acum, totul a luat sfârșit.

Anca Neașcu trece prin momente grele. Vedeta a pus piciorul în prag și a recunoscut că divorțează.

Anca Neacșu, fosta componenta a trupei ASIA, a pus punct căsniciei. Iată prima declarație

Într-un interviu pentru Fanatik, Anca Neașcu a făcut prima mărturisire privind divorțul de soțul ei, turcul Serkan Yaman. Cântăreața a anunțat că nu ar fi dorit să afle toate lumea despre situația delicată prin care trece, ci ar fi preferat să spună ea tuturor de ce s-a ajuns în această situație. Acest lucru se va întâmpla însă după ce se va întoarce din Moldova, unde are de susținut mai multe concerte.

“Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat”, a amintit vedeta.

Când l-a cunoscut pe soțul ei, acesta era căsătorit

Anca și Serkan s-au cunoscut în Turcia, dar pentru început Anca nu s-a avântat în relație, ci a preferat să aștepte să vadă ce fel de bărbat este. Turcul i-a explicat după doar o săptămână că este căsătorit și are și un copil dar nu mai poate trăi în acel mariaj, pentru că este nefericit.

Chiar și așa, Anca a hotărât că e cazul să stea departe, așa că un an nu s-au văzut, însă au comunicat prin scrisori și mesaje. Ulterior, turcul a venit în România și a cerut-o în căsătorie, iar blonda a hotărât să se mute în Turcia.

„El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil”

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit.

El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, a declarat fosta membră a trupei A.S.I.A cu ceva timp în urmă la la emisiunea Răi da’ buni.

Sursă foto: facebook