Anca Țurcașiu a avut experiența viețiii ei. Nu s-a putut abține și a arătat momentul magic pe care l-a trăit

Anca Țurcașiu a avut experiența viețiii ei. Nu s-a putut abține și a arătat momentul magic pe care l-a trăit
Ca pentru mulți artiști, prima lună din an e în sfârșit una de vacanță, după angajamentele care au existat și de sărbătorile de iarnă. Anca Țurcașiu nu face excepție.

Anca Țurcașiu a avut parte de experiența viețiii ei și nu a putut să nu le arate  fanilor momentul aproape magic pe care l-a trăit. În anii trecuți vedeta a ajuns în Myanmar, Filipine, Cambodgia, Mexic şi aproape în întreaga Americă de Sud.

Anul trecut a mers prima dată în Republica Dominicană și s-a  îndrăgostit iremediabil de plajele imaculate din Punta Cana. Prin urmare, anul acesta a zburat din nou în aceeași destinație.

„M-am întors aici. M-am întors pentru că este ca şi cum aterizezi pe altă planetă… Asta am simţit şi anul trecut, şi acum”, a mărturisit Anca Țurcașiu pe Facebook, unde a postat câteva fotografii din noua ei escapadă la cald.

Anca Țurcașiu a avut parte de experiența vieții ei

Cântăreața e o artistă foarte atentă la felul în care arată. Iar vacanța aceasta exotică e o bună oportunitate să își arate corpul bine întreținut și suplu. Anca Țurcașiu are 51 de ani și arată incredibil. Așa cum știți ea a adoptat de ceva vreme un regim de viață vegetarian. Acum profită însă și de fructele de mare pe care le găsește din abundență în Punta Cana.

Pe lângă plaje albe și palmieri, Anca Țurcașiu și-a bifat o experiență pe care și-o dorea de mult. Ea a înotat în compania delfinilor. „Una dintre cele mai impresionante experiențe din viața asta: înotul cu delfinii în ocean! Magic!”, a mărturisit vedeta, într-o postare în care a distribuit și mai multe imagini.

„Consider că am văzut foarte mult din toată această lume. Deocamdată nu plănuiesc decât nişte vacanţe de plajă şi soare. Fac o pauză de călătorii din genul pe care le făceam. Mi-au plăcut foarte mult Cambodgia, Brazilia, Costa Rica, Peru, foarte multe dintre locurile vizitate. Dar deocamdată vreau să mă relaxez şi să stau la soare în următoarele vacanţe pe care le voi avea”, dezvăluia Anca Ţurcaşiu într-un interviu pentru Click pentru femei.