Anca Țurcașiu s-a întors în locul unde și-a găsit liniștea după divorț. Părea o altă planetă…

Anca Țurcașiu s-a întors în locul unde și-a găsit liniștea după divorț. Părea o altă planetă…
Este limpede că a durât-o trădarea bărbatului pe care l-a iubit și cu care are un copil. Ușor-ușor, Anca Țurcașiu și-a găsit echilibrul și acum e mai frumoasă ca oricând.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”.

Acesta era anunțul cu care Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea fiindcă toți o credeau fericită în cuplu cu doctorul Cristian Georgescu. Apoi au văzut fotografii cu fostul soț și noua iubită și au compătimit-o. Artista, însă, a încercat să-și găsească echilibru, să fie puternică și să lase în urmă durerea.

La sfârșitul anului 2020 a plecat în Punta Cana (foto), să se bucure la soare și în splendoarea mării de un nou început al lui 2021. Și când era cu fostul soț, Cristian, artistei îi plăcea să călătorească, să descopere locuri noi și, nepărat, călduroase, cu mult soare și mare. Ultima lor vacanță în doi, încercând să reînvie o iubire care nu mai exista cu adevărat, au petrecut-o în Columbia. Apoi s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumul său. S-a auzit că doctorul s-a recăsătorit cu tânăra blondă și cu copil cu care a fost surprins de paparazzi într-un mall.

Punta Cana, o revenire în 2022

Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele și a zburat în Republica Dominicană, la Punta Cana, imediat după Revelion.

„M-am întors aici. M-am întors pentru că este ca și cum aterizezi pe altă planetă… Asta am simțit și anul trecut și acum!”, a scris Anca Țurcașiu pe pagina ei de Instagram. Acolo a postat câteva fotografii cu ea pe plaja care o fermecase și în 2021.
Zile întregi s-a bucurat din plin de soare și s-a bronzat, a înotat și s-a răsfățat într-o odihnă plăcută.

În imaginile publicate, artista apare pe plajă, de data asta îmbrăcată într-o rochie lejeră, colorată, pe care a asortat-o cu o pălărie ce o protejează de soare. Totuși toți fanii ei știu ce bine arată la 51 de ani, ce trup tonifiat are.

Mândră că eforturile ei sunt evidente, cântăreața pozează uneori în costume de baie, pe litoralul care-i devine casă în fiecare vară sau în cadre din locuință sau studio.

Cum reușește Anca Țurcașiu să arate atât de bine la 51 de ani

Silueta Ancăi Țurcașiu pare neschimbată de 30 de ani. Artista are un stil de viață ordonat, din care fac parte câteva lucruri de la care nu se abate: sportul, odihna și dieta cu mâncare sănătoasă sunt lege pentru ea. Un mare aport la starea ei de bine îl au și oamenii care o înconjoară.

Tot la ea pe Instagram, una dintre ultimele fotografii postată este fascinantă și a primit din plin aprecierile fanilor. Anca Țurcașiu a surprins cu o imagine alb-negru în care apare doar într-un body și dresuri, cu perle la gât și încălțăminte cu toc.

„Atât de puțin timp avem pe aici… Eu încerc să ignor orice mi-ar întuneca gândurile. Azi am avut o zi nu tocmai bună, dar acum fac tot posibilul să mă bucur de seara asta. Cu o muzică bună, cu un pahar de vin și cu gândul la vacanța ce va veni. Vă îmbrățișez! Încercați și voi”, a fost îndemnul Ancăi în dreptul imaginii făcute de un fotograf profesionist. Și a primit sute de aprecieri pentru poză și cuvintele scrise.