Anca Țurcașiu își reface viața

Anca Țurcașiu își reface viața
Ana Țurcașiu e o femeie puternică și nu vrea să stea să-și plângă casnicia distrusă după 22 de ani. Ea a luat deja primele măsuri.

Artista a închis vila din Corbeanca și a plecat la Mamaia, unde are contract pentru show muzical la unul dintre localuri. Munca și întâlnirea cu publicul o vor face să treacă mai ușor peste deziluzia provocată de divorț.

Anca Țurcașiu a făcut primele schimbări în noua sa viață

La Corbeanca, Anca Țurcașiu nu se va întoarce curând. Casa amintirilor, împărțită cu „bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni!” – așa cum îl descria pe Cristian Georgescu în mesajul prin care ne anunța că a divorțat – va rămâne închisă peste vară. Iar în toamnă, când cântăreața va reveni în Capitală de pe litoral, ea va locui într-un apartament din Capitală.

Anca Țurcașiu nu stătea nici înainte de divorț numai în „Paradisul verde” din Corbeanca, fiindca traficul era infernal și pierdea mult timp când trebuia să rezolve treburi în Capitală. Apoi, băiatul, Radu, era student și ar fi fost un chin să facă zilnic naveta pe DN1. Așa că ea și Cristian cumpăraseră un apartament în București cu mai mult timă în urmă.

Acum, artista a cumpărat un alt apartament în aceeași zonă, într-un bloc nou, pentru că vrea să închidă capitolul vieții sale în „Paradisul verde”. Probabil că vila de acolo o vor vinde, pentru că va urma și partajul, spun apropiați ai cântăreței.

Despre fostul soț nu s-a aflat nimic altceva decât că stă retras în apartamentul în care a locuit cu Anca. Se pare că, totuși, lucrează la un cabinet stomatologic, dar o persoană din anturajul fostului cuplu spune că, într-adevăr, Anca era cea care susținea financiar casa.

De altfel, Rețete și vedete a arătat, într-un articol anterior, că încă din momentul căsătoriei, artista a fost cea care și-a ajutat soțul să facă facultatea de stomatologie.

În 1997, când Anca a plecat în acel turneu în America și, într-adevăr, l-a cunoscut la hotel pe Cristian Georgescu, care atunci lucra acolo. Doar că nu era doctor și nici măcar student la stomatologie. Peste un an, în 1998, cei doi s-au căsătorit, iar în 1999, Cristian Georgescu intra la facultate.

Rita Mureșan, povestea tristă a unui fotomodel și designer uitat