Anca Țurcașiu, viață nouă în afară de cântec și teatru. Unde a fugit de Anul Nou

Anca Țurcașiu, viață nouă în afară de cântec și teatru. Unde a fugit de Anul Nou
Dacă îi privești fotografiile făcute după divorț, vezi că Anca Țurcașiu pare că a înflorit, că e mai frumoasă ca oricând. Iar Anul Nou a făcut-o și mai strălucitoare. De ce?

Și când era cu fostul soț, Cristian, artistei îi plăcea să călătorească, să descopere locuri noi și, nepărat, călduroase, cu mult soare și mare. Iar în acest sfârșit de decembrie a hotărât că trebuie să-și încarce bateriile tot într-un loc mirific, cald și albastru ca sufletul ei liniștit după un zbucium nemeritat.

Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele și a zburat în Republica Dominicană, la Punta Cana, acolo unde a întâmpinat Anul Nou. Fără zăpadă, fără brad și vreun Moș rătăcit de la Crăciun, dar cu o plajă și o mare de vis, așa cum se vede în fotografiile acestea.

Lângă poze, Anca Țurcașiu a scris o scurtă explicație: ”Așa arată cele două stări. La sosirea și la plecarea din vacanță”.

Nu știm dacă cântăreața a fost însoțită de un bărbat în aventura sa la Punta Cana. Poate da, poate nu. Dar este cert că frumoasa femeie de 50 de ani emană fericire și nu stă să plângă după bărbatul care a trădat-o.

Să ne amintim că, după divorț, Anca Țurcașiu s-a avântat în muncă. A cântat și a prezentat spectacole toată vara la Hotelul Phoenicia din Năvodari. Apoi, până s-au închis teatrele, a jucat pe scena unuia dintre ele. Acum a inițiat un alt proiect. Pentru adolescenți.

Anca Țurcașiu a anunțat public, încă din luna decembrie, că a startul înscrierilor la cursul „Arta conversației și ținuta în societate” pentru adolescenți din grupa de vârstă 12-16 ani. Cursurile se vor ține online, incepand de duminică dimineață ,10 ianuarie 2021, de la ora 10 00.

În anunțul său, vedeta le transmitea părinților și copiilor lor interesați de o altfel de educație: „Ne vom întâlni în weekend, timp de șapte săptămâni, și vom învăța cum să fim o prezență cât mai agreabilă și apreciată în viață, în societate. Îi aștept cu drag pe copii să explorăm împreună un univers minunat! Vor căpăta deprinderi esențiale pentru toată viața, indiferent de calea pe care o vor urma. Anca Țurcașiu”.

Înscrierile la cursul „Arta conversației și ținuta în societate ” se pot face până pe data de 5 ianuarie 2021, între orele 14 00 și 21 00, la un număr de telefon pe care-l găsiți scris pe pagina de Facebook a Ancăi Țurcașiu.

Smiley a primit cea mai mare provocare din viața lui. Îi va da curs?

Recomandarile noastre