Anca Țurcașiu a fost surprinsă de reporteri în timp ce-și făcea rutina de frumusețe prin cartierul unde s-a mutat după divorțul de cel care i-a fost soț peste două decenii. Cântăreața a divorțat anul acesta de stomatologul Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie.

A părăsit vila de 300.000 de euro din Corbeanca, în care locuiau cei doi, și și-a cumpărat un apartament spațios într-o zonă rezidențială bună din București. În timp ce fostul soț se plimbă prin mall cu noua sa cucerire la braț ( n.r. – o femeie care și-ar fi părăsit la rându-i familia, pentru a fi cu el, după cum a relatat presa), Anca Țurcașiu întinerește!

Ea și-a petrecut toată vara la mare, acolo unde a prezentat evenimente și a susținut concerte. Și-a luat multe angajamente și a avut un program încărcat, care a ajutat-o să uite de traumele divorțului. Dar, odată depășit momentul, Anca Țurcașiu pare că a întinerit brusc.

Anca Țurcașiu a întinerit după divorț

Are 50 de ani, arată cam de 30 și ceva. Ea a fost surprinsă de reporterii Click, în timp ce mergea la un salon de înfrumusețare din cartierul în care locuiește. Aceștia au urmărit-o în restul traseului vedetei, la cumpărături. E de admirat ținuta adolescentină pe care a abordat-o Anca Țurcașiu: mantou matlasat kaki, lung, încălțări UGG mini, un shopper bag argintiu strălucitor.

La vederea reporterilor, care au urmat-o inclusiv la cumpărături, vedeta nu s-a sfiit să le arate ce crede  și, cu nonșalanță, a făcut un gest care, cu numai câteva luni în urmă ar fi fost imposibil din partea ei: le-a arătat degetul (din mijloc). Mesajul a fost cât se poate de clar: vedeta eliberată de soț vrea să fie lăsată în pace, să se bucure de viață și de momentele ei de intimitate.

Sursa foto: Instagram, Click

Organizatorul orgiei de la Bruxelles, cu europarlamentar ungur: „Am fost foarte atenți, toți avuseseră deja COVID”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp