David Manzheley, gazda petrecerii, a mărturisit ce s-a întâmplat la „întâlnire“, iar autoritățile belgiene au oferit informații noi despre caz.

În geanta europarlamentarului au fost găsite pastile de ecstasy. József Szájer afirmă că nu știe cum drogurile au ajuns acolo, dar a recunoscut că a participat la „întâlnire“. Europarlamentarul și-a anunțat demisia din calitatea de membru al partidului într-o scrisoare cu o singură frază adresată lui Gábor Kubatov, liderul partidului Fidesz. 

 „Ceea ce a făcut József Szájer nu se încadrează în valorile comunității noastre politice. Acțiunile sale sunt inacceptabile”, a declarat ieri premierul Viktor Orbán pentru Magyar Nemzet online. 

Au organizat orgia pe whatsapp

Se pare că orgia a fost discutată și organizată prin intermediul aplicației Whatsapp. Zece persoane au spus că vor merge la petrecere, unde fiecare persoană invitată ar putea lua o persoană în plus. Așa spune fostul eurodeputat Szájer că a ajuns la petrecere.

Proprietarul apartamentului situat deasupra unui bar, David Manzheley, a spus că „întâlnirea” a început pe la șase seara și, dacă totul ar fi mers bine, s-ar fi terminat până la zece și jumătate. 

„Nu a existat muzică la petrecere, nici dans, doar sex”, a declarat presei din Bruxelles David Manzheley, deși vecinii au sunat la Poliție tocmai din cauza zgomotului. Tânărul a spus că organizează deseori astfel de petreceri sexuale, nu pentru bani, ci doar pentru distracție.

Când a sosit poliția, înștiințată de vecini, 25 de persoane se aflau în apartament. „Dintr-o dată, în camera mea de zi erau mulți polițiști. Carte de identitate! Chiar acum! Dar nici măcar nu purtam chiloți. Cum am putea atunci să arătăm cartea de identitate?, am spus. Asta i-a făcut pe polițiști și mai furioși. Au fost foarte răi și au spus lucruri oribile despre homosexuali. ”

Szájer nu-l cunoștea pe József. ”Nu am vorbit despre nimic altceva. Toată lumea vine să facă sex. Sex doar cu bărbați și fără prezervativ. Nu există femei. Singura condiție este ca participanții să nu fie HIV-pozitivi sau infectați cu coronavirus. O altă regulă: toată lumea să fie goală”, a spus David Manzheley, gazda petrecerii.

Întrebat de ce are o astfel de petrecere într-o perioadă de coronavirus, David a spus: „Este un moment deprimant pentru homosexuali, în special pentru oameni ca mine care au o dorință imensă de a face sex. Am fost foarte atenți, toți avuseseră deja COVID”.

Pe internet au început să apară numeroase glume despre parlamentarul ungur. În imaginea de mai jos, internauții se referă la faptul că József Szájer s-a pronunțat contra căsătoriilor între persoanele de același gen, în schimb, și-a făcut apariția la o orgie, despre care era încântat.

Povestea electricianului Ionuț, concurentul aflat printre favoriții de la ”Chefi la cuțite”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp