Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta

Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta
Una dintre cele mai frumoase vedete ale României, Anca Țurcașiu, e o profesionistă. Indiferent prin ce probleme ar trece, aceasta își respectă fanii.

A primit o lecție pe care cu greu o va uita. Chiar și așa, Anca Țurcașiu nu s-a lăsat și a lucrat în condiții grele.

Anca Țurcașiu e în stare de orice ca să-și facă meseria ca la carte. La ce a recurs vedeta

Cu ceva timp în urmă, Anca Țurcașiu a trecut printr-un moment foarte greu. Aceasta a căzut pe gresie și și-a rupt rotula. A fost o situație extrem de dificilă, mai ales că aceasta a trebuit să muncească, chiar dacă durerile au fost cumplite. Pentru că se descurcă în orice situație, a găsit repede soluția.

Vedeta a spus toată pățania în emisiunea lui Cătălin Măruță, când a intrat în platou pășind cu mare grijă. Ce-i drept, a avut mare noroc, pentru că în urma acestui accident se putea trezi cu probleme și mai mari. Pentru o perioadă, vedeta este obligată să poarte orteză.

„Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta”

„Am căzut, într-o zi, pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă”, s-a destăinuit Anca.

“Am avut mult ajutor de la prieteni, de la băiatul meu”

Pe de altă parte, Anca spune că a fost nevoită să adapteze chiar și personajul pe care-l interpretează. Așa că l-a făcut… șchiop… ”La teatru, am adaptat-o și pe Dolores, personajul meu din piesa „Rude cu nevastă-mea”, am facut-o schioapă. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară.

Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp