Exclusiv. Bianca se agață de gâtul lui Gabi Bădălău. Cum aruncă blonda showbizul în aer de ziua fiului de politician. Avem poze

Exclusiv. Bianca se agață de gâtul lui Gabi Bădălău. Cum aruncă blonda showbizul în aer de ziua fiului de politician. Avem poze
Continuă telenovela stârnită de Gabi Bădălău, în care fosta lui, Claudia Pătrășcanu, se luptă să arate lumii că fiul de politician este un tată iresponsabil. Iar Bianca Drăgușanu aruncă săgeți otrăvite spre cântăreață, arătând că e femeia pentru care băiatul de bani gata ar da orice.  Nici nu vă imaginați ce se întâmplă în episodul de astăzi!

Rănită de gesturile lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a intentat divorț. Divorț care încă nu s-a finalizat, deși sunt niște ani buni de când se judecă. Au adus amândoi diverse probe, ca să arate judecătorilor, unul despre celălalt, că sunt părinți iresponsabili pentru cei doi copii ai lor.

Gabi Bădălău începe războiul psihologic cu fosta soție. Cum sunt implicați copiii

Între timp, Bădălău s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Un cuplu neașteptat în lumea showbizului, dar trainic, având în vedere că au rămas împreună chiar și după o serie de scandaluri.

Mai exact, presa a publicat o înregistrare între Claudia Pătrășcanu și Gabriel Bădălău în care amândoi o fac praf pe „regina extensiilor”, Bianca Drăgușanu.

În înregistrare se aude cum Claudia Pătrășcanu îl întreabă pe Gabi Bădălău de ce i-a permis Biancăi Drăgușanu să spună că micuții lor sunt ”niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

”E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

Episodul cu îmbrățișările din parcare a agitat spiritele

Sărind peste episoadele cu înregistrările și mesajele pe care ambele tabere le-au făcut publice, telenovela a atins punctul culminant când cineva i-a surprins pe cei doi foști, Bădălău și Pătrășcanu, îmbrățișându-se tandru într-o parcare de pe marginea Autostrăzii Soarelui.

O reală lovitură de imagine atât pentru fostul cuplu cât și pentru actuala iubită, Bianca. Fanii au început să se întrebe cât este adevăr și cât este teatru în toată această poveste.

”Era o zi în care lui Gabi îi decedase o persoană dragă și apropiată, m-a rugat să vin să iau copiii, m-am dus și i-am luat, aveam un concert în București în aceea zi, pe autostradă ne-am intersectat și mi-a spus dacă mă poate lua în brațe, era supărat, trist. Au fost dăți de multe ori când Gabi a simțit nevoia să mă îmbrățișeze, mi-a zis că suferă că m-a chinuit foarte mult și că mă chinuie”, a spus Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Reacția Claudiei Pătrășcanu, plină de subînțelesuri

Artista a comentat imaginile apărute în spațiul public în cadrul emisiunii lui Dan Capatos. Ea a spus că „Gabi e schimbător, el joacă niște roluri”, lăsând să se înțeleagă faptul că acesta ar fi vrut să se împace cu ea la un moment dat.

„Vreau să terminăm odată, au crescut copiii și noi stăm prin divorțuri. La un moment ei o să ne judece pentru ce facem acum. Sunt dispusă să renunț și la pensia copiilor. Renunț la partaj, la tot. Gabi este pe un drum rătăcit. E influențat. Această situație în care mă aflu de doi ani pe mine m-a maturizat”, a declarat Claudia Pătrășcanu la „Xtra Night Show”.

Ce se întâmplă acum între Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău, înaintea procesului din 9 septembrie

Claudia Pătrășcanu a susținut și că tatăl copiilor ei nu vrea să încheie divorțul rapid, dimpotrivă el ar vrea să o mai țină prin tribunale încă doi ani.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare”, a mai declarat ea recent.

Bianca și-a marcat teritoriul chiar azi, de ziua lui Bădălău

Aceste declarații au scos-o din minți pe Bianca și, pentru că vrea ca publicul să știe că Bădălău e al ei, diva a făcut un gest „extrem”.

De ziua lui, astăzi, când băiatul de bani gata împlinește 34 de ani, Bianca a făcut un gest rar: A postat poze cu ei doi, ea în brațele lui, imagini în care se vede iubirea, dar și photoshop-ul, de la o poștă.

Bianca a ținut această relație departe de ochii curioșilor, comparativ cu aparițiile sale la brațul fostului soț Victor Slav sau cu cele în care era inclus cel de-al doilea soț, Alex Bodi.

I-a urat lui Bădălău „La mulți ani!” și i-a făcut astfel cea mai profundă declarație de iubire, de până acum.

Pe contul iubitului Gabi nu a apărut însă nicio poză cu ei doi, celebrând ziua și dragostea, ci o poză cu băieții lui din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. „34 de ani și ei! Sunt binecuvântat!”, a scris fiul de politician.

Este posibil ca Bianca să fie lângă Gabi Bădălău în această zi, cum este posibil ca fotografiile postate de Drăgușanca să fie mai mai vechi, din perioada când au fost amândoi în vacanță în Maldive. Blonda a mai făcut „glumițe” de genul ăsta doar ca să-și mai facă nițică publicitate sau s-o zgândărească pe Claudia Pătrășcanu.

Ei bine, fotografiile sunt vechi, din perioada în care ea și Gabi Bădălău începuseră o relație și au petrecut în Maldive. În fotografiile de acolo, publicate cu luni în urmă și de Rețete și Vedete, Bianca purta același costum de baie, aceeași eșarfă. Iat-o!

Și cu Cobra a procedat la fel, după cum am scris aici.

Totuși, potrivit unor surse citate de alți jurnaliști, cei doi se află acum în Dubai.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp