Gabi Bădălău se întoarce la familie? Cineva a văzut când se săruta cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău se întoarce la familie? Cineva a văzut când se săruta cu Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău nu a putut să o uite pe Claudia Pătrășcanu? Ce se întâmplă între cei doi? Cineva i-a văzut într-o scenă de tandrețe. Există și o explicație.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost văzuți pe Autostrada Soarelui, fiecare cu mașina lui, oprite. Și a povestit presei.

Gabi Bădălău se întoarce la familie? Cineva a văzut când se săruta cu Claudia Pătrășcanu

Jurnaliștii de la Cancan au primit un pont. Într-una dintre benzinăriile de pe Autostrada Soarelui, cineva spune că i-a văzut pe Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu care erau în mari tandrețuri. Să-și fi dat cei doi întâlnire tocmai acolo? Sursele publicației au afirmat că cei doi au coborât din mașini, erau amândoi foarte bine dispuși și afaceristul ar fi luat-o în brațe pe fosta sa soție, a mângâiat-o și a sărutat-o. Să se fi sucit oare amândoi după ce și-au aruncat cu noroi atâta vreme?

Cu copiii la mall

E adevărat că în ultima perioadă, Gabi și Claudia au început să se comporte mult mai frumos unul cu celălalt, iar acum o lună au fost în mall la Constanța. Ce-i drept, nu singuri, ci alături de cei doi copii ai săi. Păreau o familie normală

Claudia vrea să plece din țară

Recent, Claudia a spus că vrea să facă ceva și pentru sufletul său. E posibil să se fi întâlnit cu Bădălău ca să îi spună să aibă grijă de băieți cât e ea plecată.  „De trei ani nu am mai fost într-o vacanță și chiar simt nevoia, chiar și pentru un weekend. Se apropie ziua mea de naștere pe 6 octombrie, chiar mă gândeam ce să fac, să plec, să zbor…

O s-o fac împreună cu prietenele mele cele dragi, suntem foarte multe fete, o să ne petrecem undeva, o să mâncăm. La 40 de ani eram în pandemie și nu am putut să schimb prefixul decât în tăcere. Iar la 41 de ani o să fie bine. 41 de ani mă prinde într-o stare excelentă, bucuroasă, recunoscătoare.

Am o carieră frumoasă, sunt mai liniștită și împlinită cu cei doi copii superbi ai mei, cuminți, frumoși și sănătoși. Cu prieteni dragi lângă mine și buni și care mi-au fost alături mereu”, a spus vedeta pe contul său de Instagram.

Sursă foto: instagram