Claudia Pătrășcanu și-a pus băiatul la treabă. „Gabi nu chinuie un singur om, ci trei”

Claudia Pătrășcanu și-a pus băiatul la treabă. „Gabi nu chinuie un singur om, ci trei”
Cu siguranță, Gabi Bădălău o să facă circ. Pe contul său de Instagram, Claudia Pătrășcanu a postat un film în care unul dintre copii apare spălând mașini.

În timp ce Claudia Pătrășcanu se bucură ca un copil, unul dintre băieții ei îi demonstrează cât de util este.

Claudia Pătrășcanu și-a pus băiatul la treabă: spală mașini

Recent, Claudia Pătrășcanu a postat pe Insta Story un filmuleț în care unul dintre băieți apare în exercițiul funcțiunii. Ce face cel mic? Spală mașina cu simț de răspundere. După ce a terminat acest procedeu, băiatul a luat hârtie și a început să șteargă geamurile.

 

„Ce bine e măi mami să ai băieți mari și eu să stau”

„Asta e, iubitul meu. Păi, nu am eu băiat mare care să mă ajute, ce știți voi? Hai, hai, mergi, că expiră timpul. Bravo, bravo, asta e. Vezi că mă uzi… Ce bine e măi mami să ai băieți mari și eu să stau”, a spus Claudia, în timp ce-l îndemna pe cel mic să șteargă doar geamurile, nu întreaga mașină.

De ce se amână divorțul

Cu câteva zile în urmă, Claudia a făcut declarații despre amânarea divorțului și a menționat că nu va renunța niciodată la copiii ei. „E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța.  Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Cancan.

„Gabi nu chinuie un om, ci trei”

Pe de altă parte, Claudia a mărturisit că a fost șantajată de Bădălău, care i-a spus că va amâna procesul încă doi ani. „Gabi nu chinuie un singur om, ci trei. A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită.

Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată: «Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a mai spus Claudia.

Sursă foto: instagram