Exclusiv. Claudia Pătrășcanu uimește din nou. Ce face împreună cu copiii, departe de Gabi Bădălău

Exclusiv. Claudia Pătrășcanu uimește din nou. Ce face împreună cu copiii, departe de Gabi Bădălău
Divorțul dintre cântăreața Claudia Pătrășcanu și afaceristul Gabi Bădălău încă nu s-a încheiat. Cei doi dispută în instanță custodia asupra copiilor.

Claudia Pătrășcanu este o femeie de casă, oricât ar fi încercat, în trecut, fostul soț, să o arate altfel. Recent el a spus că e convins că ea și-a refăcut viața și, în acest context a insistat că celor doi fii ai lor le-ar fi mai bine să trăiască alături de el și familia lui, în București, nu la Agigea. Pentru  a se întâmpla asta, e nevoie însă de o decizie a instanței. Procesul nu s-a încheiat./

Amintim că, în trecut, Claudia l-a acuzat pe fostul soț că ar fi consumat substanțe interzise, ba chiar că în această stare ar fi condus copiii acasă. A mai susținut și că s-ar fi expus în fața lor în ipostaze indecente, alături de iubita de atunci, Bianca Drăgușanu. Dacă lucrurile au stat chiar așa, doar cei doi știu.

Claudia Pătrășcanu uimește din nou. Ce face împreună cu copiii, departe de Gabi Bădălău

Pentru că e toamnă, are preocupări cât se poate de materne. Ea s-a apucat să le prepare copiilor ei dulceață de smochine, pentru a le îndulci diminețile, la iarnă. Și nu a făcut-o de una singură, ci a avut ajutor mare de la băieții ei. Cei doi puști au început școala și par foarte fericiți alături de mama lor.

Ei au ajutat-o cu smochinele, dar au fost învățați și să facă prăjitură.  O mamă responsabilă își învață băieții de toate, ca să fie independenți când cresc.

Băieții lui Gabi Bădălău au preparat împreună cu mama lor, Claudia Pătrășcanu, brioșe, și le-au pus la copt.

O nouă etapă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au intrat într-o nouă etapă a vieții lor, în ultima perioadă. În ciuda procesului pentru custodie, au înțeles că băieții lor au nevoie de armonie și de ambii părinți care să îi țină de mână. Au petrecut astfel momente frumoase, toți patru, la mall-ul din Constanța, iar acesta a fost doar începutul.