Claudia Pătrășcanu se revoltă împotriva psihologului propus de Gabi Bădălău să-i evalueze copiii. Și a postat o poză compromițătoare

Claudia Pătrășcanu se revoltă împotriva psihologului propus de Gabi Bădălău să-i evalueze copiii. Și a postat o poză compromițătoare
Claudia Pătrășcanu e foc și pară. Dacă nu demult a fost cu copiii și Gabi Bădălău în mall și toată lumea credea că s-au liniștit apele, acum a izbucnit scandalul.

Gabi Bădălău a făcut-o iară lată. Claudia Pătrășcanu s-a supărat îngrozitor și și-a spus oful pe contul de socializare. Ca să vadă toată lumea ce bărbat a avut…

Claudia Pătrășcanu se revoltă împotriva psihologului propus de Gabi Bădălău să-i evalueze copiii. Și a postat o poză compromițătoare

În plin divorț, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou la cuțite. De la ce s-a pornit totul? Claudia spune că afaceristul ar fi propus un psiholog pentru copiii săi care nu are nici în clin, nici în mânecă cu profesionalismul. Și ca să demonstreze pe deplin, aceasta a postat și o fotografie indecentă, în care terapeutul apare cu mâna pe zona intimă a unui bărbat-statuie.

„Pot să renunț la orice, dar niciodată la copiii mei. Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu. Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă. Căci mă lupt cu o familie influentă și, totuși, încă am speranță că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.

Această doamnă din imagine a fost acceptată ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră să accepte ca niște minori să fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?! Vă las pe voi să trageți concluzii, ce vă inspiră această doamnă?!

Ce calitate poate avea această doamnă psiholog care nici nu știe să scrie? Care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!”, a spus Claudia.

El vrea să-i aducă pe cei mici la București

Cu câteva zile în urmă, cei doi au avut din nou înfățișare la tribunal și, bineînțeles, că s-a lăsat cu vorbe grele. Pentru că afaceristul dorește să aducă copiii la București și Claudia nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Și eu îmi doresc să fie ultimul termen, dar nu depinde de mine.

Divorțul nu e o sticlă de apă pe care să i-o dau sau să nu, ca să se închidă eu și Claudia trebuie să ne înțelegem pe anumite aspecte, dacă noi ne înțelegem și venim cu aceste aspecte în fața judecătorului, atunci se poate închide. Claudia are niște pretenții pe care eu nu le pot satisface.

Eu vreau ca copiii să-și facă studiile la București, să vină cât mai aproape de mine și familia mea, lucru pe care ea nu-l acceptă (…) Ea nu acceptă, e clar că nu putem să ajungem la un numitor comun”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram, okmagazine