Ce pretenție are Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău. Au mai trecut de un termen în procesul de divorț

Ce pretenție are Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău. Au mai trecut de un termen în procesul de divorț
Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut miercuri un nou termen. Deja de doi ani cântăreața și afaceristul se plimbă prin instanțe. Femeia speră ca, în final, luptele să se termine cât mai repede.

După noul termen din procesul de divorț, s-a aflat ce pretenție are Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău. Cei doi se pare că sunt gata să îngroape securea războiului. I-am văzut cu toții la mall, alături de copiii lor, zilele trecute. Păreau exact ca o familie fericită și împlinită. Deși cu câteva luni în urmă nimeni nu putea anticipa asta, acum se pare că ambii își doresc să încheie scandalul.

Declarații înainte de ultimul termen

Artista a făcut declarații chiar înainte de a intra în sala de judecată. Claudia Pătrășcanu spera ca termenul de ieri să fie și ultimul. „Sper înțelegere. Sper să fie ultimul termen astăzi. Da, discutăm destul de des în ultima perioadă, lucrurile s-au îmbunătățit, sper ca și astăzi să fie bune și cu înțelepciune. Nu ne promitem nimic, vrem doar să finalizăm acest divorț, vrem să fie pace și liniște pentru copiii noștri că deja…

Vrem să se termine, nu știu ce va fi astăzi, dar ține foarte mult de Gabi și de avocații dumnealui.  Vreau să fiu liniștită împreună cu copiii, e cazul să se finalizeze acest proces. Se poate termina chiar și astăzi, totul depinde de el și de domnii avocați ai lui’, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ce pretenție are Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău

Și Gabi Bădălău a spus că își dorește să-și aducă copiii la București. Aici sunt încă discuții cu mama copiilor. El susține că nu poate răspunde cererilor femeii care l-a făcut tată de două ori.

„Și eu îmi doresc să fie ultimul termen, dar nu depinde de mine. Divorțul nu e o sticlă de apă pe care să i-o dau sau să nu, ca să se închidă eu și Claudia trebuie să ne înțelegem pe anumite aspecte, dacă noi ne înțelegem și venim cu aceste aspecte în fața judecătorului, atunci se poate închide.

Ce se întâmplă acum între Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău, înaintea procesului din 9 septembrie

Claudia are niște pretenții pe care eu nu le pot satisface, eu vreau ca copiii să-și facă studiile la București, să vină cât mai aprape de mine și familia mea, lucru pe care ea nu-l acceptă (…) Ea nu acceptă, e clar că nu putem să ajungem la un numitor comun”, a spus Gabi Bădălău, potrivit aceleași surse.

El crede că fosta lui soție și-a refăcut viața. „Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine”, a mai spus Gabi Bădălău.

Dincolo de toate, așa cum au fost la mall împreună, Claudia Pătrășcanu vrea ca tatăl copiilor sa fie prezent în prima zi de școală lângă aceștia. Celor mici le face bine să petreacă timp în compania ambilor părinți.