Bianca Drăgușanu a pierdut. Gabi Bădălău a confirmat despărțirea

Bianca Drăgușanu a pierdut. Gabi Bădălău a confirmat despărțirea
Ca șoarecele cu pisica. Așa s-au comportat în relația lor Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Cei doi și-au spus acum adio. Să fie oare definitiv?

Gabi Bădălău a recunoscut. S-a despărțit de Bianca Drăgușanu și s-a săturat să tot stea în lumina reflectoarelor.

Bianca Drăgușanu a pierdut. Gabi Bădălău a confirmat despărțirea

S-a rupt lanțul de iubire și, de data aceasta, se pare că e definitiv. Bădălău și Bianca Drăgușanu au ales să meargă pe drumuri separate, iar Gabi spune că vrea să se axeze pe afacerile familiei. Dar să aibă și mai multă grijă de copiii pe care îi are din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. Cel care a dat vestea a fost Bădălău în emisiunea lui Dan Capatos. De altfel, în ultimele zile, afaceristul a stat mult cu băieții săi și recent i-a dus înapoi la Agigea, acolo unde locuiesc alături de mama lor.

De ce s-a supărat Bianca

Oare mărul discordiei o fi Ema Uta, pe care Gabi Bădălău a spus ochii recent? Nu cu mult timp în urmă, celebrul make up artist a fost contactat de Gabi Bădălău, care i-a propus o vacanță de vis în doi. Ema a refuzat categoric, mărturisind că nu are nici în clin și nici în mânecă cu Bădălău, însă a recunoscut că acesta i-a făcut această ofertă tentantă. Indiferent care e motivul, Bianca Drăgușanu e liberă și independentă și poate oricând să-și găsească fericirea în brațele altui bărbat.

Bădălău, la mall cu Claudia și copiii

În ceea ce o privește pe Claudia Pătrășcanu, se pare că lucrurile s-au mai limpezit, pentru că cei doi au ieșit cu copiii la mall, în Constanța. Micuții s-au bucurat enorm de compania părinților și totul părea ca în vremurile bune. De altfel, sursele spun că Bădălău i-ar fi promis Claudiei că va fi alături de ea și copii la începerea anului școlar. Până una-alta, pe 9 septembrie au o altă înfățișare în procesul de divorț.

Ce se întâmplă acum între Claudia Patrășcanu și Gabi Bădălău, înaintea procesului din 9 septembrie

„Fiecare să meargă pe drumul lui”

Cântăreața așteaptă ca divorțul să se termine cât mai repede și toată lumea să se liniștească. „Copiii sunt foarte bine acum, sunt fericiți, liniștiți. Au nevoie, practic, de liniștea noastră. Că lucrurile s-au mai așezat între noi, situația devine mai liniștită și e cazul să terminăm. Fiecare să meargă pe drumul lui. Să rămânem părinți, că asta e ideea, să nu mai implicăm copiii în tot felul de situații”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram, ciao